Da li su ovo najbolji filmovi u 2014?

0

youtube.com/Universal Pictures UK
Film pobednik sa Itanom Houkom među glavnim ulogama
 

Za najbolji film je izabran film Ričarda Linklatera "Dečaštvo" ("Boyhood")! U pitanju je priča o odrastanju jednog dečaka, snimana godinama, koja sadrži univerzalnu privlačnost koju će razumeti svi, bez obzira da li su sin, ćerka, otac, majka ili rod.

Na drugom mestu je "Nightcrawler" sa Džejkom Gilenhalom u glavnoj ulozi.

Treće mesto je zauzeo film "Ispod kože" ("Under the Skin") Džonatana Glejzera. Uzbudljivo mračan i zastražujuć film sa Skarlet Johanson koji traži da bude odgledan više puta.

Na četvrtom mestu je "Inside Llewyn Davis" braće Koen. U pitanju je mračna komedija o muzičkoj sceni Grinič vilidža i folk muzičaru Levinu Dejvisu.

Poslednji na listi (5. mesto) je film "Igre gladi: Sjaj slobode 1" (The Hunger Games: Mockingjay – Part 1), filmska ekranizacija istoimenog bestselera Suzan Kolins.

Da li biste nešto promenili na ovoj listi?

Tri "najskidanija" filma s Torenta u 2014.

Prema Holivudskom reporteru, na 1. mestu najskidanijih filmova u 2014. je "Vuk sa Vol Strita". Priča o Džordanu Belfortu (Leonardo Dikaprio), koji je prevarama na berzi došao do miliona da bi na kraju završio u zatvoru, skinut je čak 30,035 miliona puta! Odmah za njim ide najpopularniji crtani svih vremena "Snežno kraljevstvo (29,919 miliona puta) dok se na 3. mestu našao "Robokap", skinut 29.879 miliona puta. Listu je napravila firma Ekspicio, koja prati ilegalni promet. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here