Da li to Glavaš preti smrću svedocima?

0

youtube.com/Za Svoje
Pušten na slobodu pa preti svedocima: Branimir Glavaš
 

"Ne reci lažna svedočanstva, jer stići će te božja kazna", naslov je poruke objavljene na Glavaševom profilu koja je ilustrovana fotografijom pet obešenih osoba.

"Osma Božja zapovest glasi, "Ne reci lažno svedočanstvo" i ona zabranjuje laganje, lažno svedočenje, krivokletstvo, …, a ovi na ovoj slici su lažno svedočili i stigla ih je zaslužena kazna…", navodi se u poruci na Glavaševom profilu.

Burić: To su podmetanja onih koji ne vole Hrvatsku

– Nisam to video i ne želim da komentarišem takve gluposti koje su se i ranije događale. Ne čudi me da su svi oni koji ne vole Hrvatsku spremni i na takva gnusna podmetanja", kazao je za Index Dinko Burić, bivši zastupnik HDSSB-a, komentarišući pretnje koje su osvanule na Glavaševom profilu.

Kada su novinari Indexa naglasili da se radi o službenom Glavaševom Fejsbuk profilu, koga vode članovi HDSSB-a među kojima i Glavašev sin Filip, Burić je odgovorio: "Vi jako dobro znate koje su moći interneta".

 

"Pošto ste me sada zainteresovali, ipak ću vam dati jednu izjavu. Preporučujem vam da nazovete Krunoslava Fehira i Dragu Hedla, budući da su oni poznati autori takvih pretnji: jedan drugom prete i onda to pripisuju Branimiru Glavašu", kaže Burić.

Podsećamo, Ustavni sud ukinuo je prošle nedelje presudu Vrhovnog suda kojom je Glavaš pravomoćno osuđen na osam godina zatvora za ratne zločine. Ustavni sud uvažio je Glavaševu žalbu i zatražio od Vrhovnog suda ponavljanje postupka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here