Zvezdin trener posle poraza “crveno-belih” u 161. “večitom derbiju” (2:0) ističe da je formacijom na terenu pokušao da iznenadi Partizan.

– Probali smo da iznenadimo Partizan sa drugačijom fomacijom, da kontrolišemo prostor i loptu. Bilo je par segmenata kada smo radili dobre stvari i ono što smo želeli, ali onda ne centriramo kako treba… Ja sam najodgovorniji – rekao je Milojević posle utakmice.

Milojević nije mogao da se obrati novinarima sa uobičajenog mesta, pošto mu nije bio omogućen prolaz kroz dvorište stadiona u Humskoj.

Po završetku utakmice novinari su morali da prolaze atletskom stazom do Kluba sportista na konferenciju, a ;tu je morao da prođe i Milojević, pored jedne od frakcije navijača Partizana zadržane posle utakmice.

Milojević se novinarima naknadno obratio ispred svlačionice.

Nije lepo i prijatno kada se izgubi u derbiju, borbi za prestiž. Profesionalci smo i moraćemo što pre ovo da zaboravimo. Treba da razmišljamo o narednim utakmicama- naveo je trener “crveno-belih”.

Milojević je čestitao Partizanu na pobedi. Nije bio saglasan da je taktika u utakmici protiv Partizana bila defanzivna. Zvezda nije imala šut u okvir gola.

– Statistika ne laže. Bilo je situacija koje smo mogli drugačije da rešimo. Zašto nismo?… Statistika nije dobra i moramo da vidimo koji su uzroci. Videćemo… Probaćemo da nađemo rešenje – rekao je Milojević.

U timu nije bilo ni Španca Hozea Antonija Kanjasa ni Argentinca Matea Garsije.

– Nikada od mene nećete čuti alibi. Ja sam odlučio ko će igrati. Neukusno je da pričamo o tome. Možda je trebalo… Sa ovakvim rezultatom, da mogu da promenim, stavio bih druge strance da igraju. Imam veliki problem sa tim – kazao je Milojević.

1 COMMENT

  1. Milojevicu tri utakmice tri poraza nemas odbranu onaj Gobilic na tri utakmice tri kiksa a posebno napadace ti nemas coveka koji zna gol dati da esperimenti se ne prave na vaznim utakmicama.Zvezdu nosim u srcu ali sad stvarno ovako vise ne ide sa ovom tvojom taktikom is utakmicu u utakmicu igra postaje sve dosadnija, danas se igra savremeni fudbal brza igra duge lopte potpuna ofanziva a ne spavanje na terenu menjaj nesto ili daj ostavku ovako nesto Zvezdini navijaci ne zasluzuju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here