Vestionline
Porodica Bandović

Muke porodice Bandović iz sela Gradac kod Sjenice ne prestaju da dotiču srca naših vernih čitalaca širom sveta, što potvrđuje i novopristigla pomoć anonimne donatorke iz daleke Australije u vidu donacije od 1.000 dolara.

Skromna udžerica od blata u kojoj živi Slobodan Bandović sa suprugom, starom majkom i troje dece, po svemu sudeći uskoro će postati prošlost. Nova kuća je podignuta, a nedostaje još malo novca kako bi unutrašnji radovi bili gotovi i kako bi se Bandovići uselili u dom dostojan čoveka.

Tim povodom je i verna čitateljka sa Petog kontineta posredstvom naše Redakcije iz Sidneja uputila navedenu donaciju uz želju da se Bandovići što pre usele, ali i mnogo sreće i zdravlja.

Redovno čita „Vesti“, a zla sudbina porodice Bandović je posebno dirnula, zbog čega već po drugi put pomaže u istom iznosu, svesna da sopstvenim snagama Slobodan, svojim mališanima nikako ne može da obezbedi krov nad glavom dostojan čoveka.

Novac je već prosleđen dopisniku „Vesti“ koji će posetiti Bandoviće i uručiti im ovaj vredan dar i nadamo se da će značajno ubrzati useljenje u novi dom.

O uručenju i radosti zbog nove donacije, kao i prethodne od Zvonka Sarajlije iz Nemačke, rodom iz Pljevalja, koji je uputio 1.500 evra, koje su u međuvremenu uručene, njihovi dobrotvori moći će da pročitaju u nekom od narednih brojeva „Vesti“.

POZIV DONATORIMA:
Ako želite da se uključite u neku od akcija HUMANITARNOG MOSTA, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara HUMANITARNOG MOSTA na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.