Da smo samo ove činjenice o seksu znali ranije…

Za bolji seksualni život važno je iskustvo
 

Za bolji seksualni život važno je iskustvo, s iskustvom čovek postaje mudriji. Ali u mlađim danima, kad tek počinje otkrivanje sveta seksa, teško je uvek postupiti kako bi trebalo.

 

Recite šta želite

Kad je seksualna hemija odlična, mnogi misle da partner/partnerka čita njihove misli. Ne čita. I muškarci i žene se ustručavaju od toga da kažu što žele i šta im se sviđa kad je seks u pitanju i to je pogrešno. Bolje je reći nego očekivati da će se seks poboljšati sam od sebe. Neki teško dele svoje misli s onima s kojima dele krevet, što je potpuno apsurdno.

 

O da, seks može da bude trapav

Mnogi o seksu uče iz pornića i holivudskih filmova. Ali ne shvatju da tako stvari ne funkcionišu u stvarnom životu. Ponekad prilikom menjenja poza žena može slučajno da udari partnera, partner njoj počupa kosu… Mala je verovatnoća da će par da svrši u isto vreme. Tu su i neprijatni zvukovi… Činjenica je da seks može da bude nespretan i da je to sastavni deo života.

 

Maksimalno dva pića

Da, alkohol može dobro da dođe za opuštanje. Pod uticajem alkohola ljudi rade i ono što se inače ne bi usudili da pomisle. Ali alkohol i seks ne idu dobro zajedno. Za opuštanje pre seksa ne bi trebalo popiti više od dva pića.

 

Sigurnost na prvom mestu

Ako je neko vredan toga da imate seks sa njim, neće mu smetati da s vama otvoreno razgovara o zaštiti i sigurnom seksu. Možda je razgovor o tome neprijatan, ali sedenje u bolničkoj čekaonici i čekati nalaze nadajući se da nemate ‘ono’ što mislite da imate je još gore.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime