Dačić ispituje osumnjičene

0

"Ministar će se tako uključiti u istragu zločina koji se dogodio u epizodi ‘Balkanpol’, odnosno u istragu ubistva agenta Bože Milosavljevića", navodi se u saopštenju.

 

U igranom delu serijala uloge takođe tumače Mira Banjac, Milan Gutović, Velimir Bata Živojinović, Katarina Gojković, Miroljub Turajlija, Zinaida Dedakin i drugi.

Scenaristi su Boban Jevtić, Đorđe Milosavljević i Milan Konjević, a režiseri Dejan Zečević i Nebojša Radosavljević.

Dačić će imati priliku da ispituje sve osumnjičene, a u istoj emisiji gledaoci će saznati ko je počinilac zločina.

 

"Šesto čulo" je zamišljeno kao kombinacija igrane serije i rialiti šou programa u kojem gledaoci pomažu u istrazi zločina.

 

Za ubistvo u epizodi "Balkanpol" bilo je petoro osumnjičenih, i njih su tokom ove sedmice ispitivali eksperti, političari, poznate ličnosti i gledaoci u ulozi specijalnih agenata.

 

Igrani delovi "Šestog čula" prikazuju se ponedeljkom, i u njima se prate aktivnosti novoosnovanog regionalnog tima policijskih stručnjaka "Balkanopol". Načelnicu igra Milena Dravić, a policajce Tihomir Arsić, Vanesa Radman, Miodrag Krstović i Igor Tešanović.

 

Svaki igrani segment se završava bez razrešenja zločina. Potom se svakog dana, do nedelje, vodi istraga uživo – utorkom, na primer, gledaoci mogu da ispituju osumnjičene, direktno u studiju "Balkanopola" ili preko telefona i SMS poruka.

 

Sredom mišljenja iznose policijski stručnjaci, četvrtkom poznati političari, petkom gledaoci, a subotom poznate ličnosti. U nedelju, posle rekapitulacije događaja gledaoci konačno saznaju ko je počinilac zločina.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here