Tanjug
Ivica Dačić

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da će ta stranka i formalno doneti odluku o učešću u novoj Vladi Srbije, ponavljajući nekoliko puta da sa Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o personalnim rešenjima i resorima namenjenim SPS.

Dačić je novinarima uoči sednice Glavnog odbora stranke rekao da nije razgovarao ni o svojoj poziciji, osim onoga što je Vučić rekao na konferenciji za novinare da će biti zamenik premijera i šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti.

– Ne mogu da govorim o stvarima koje ne zavise od men – rekao je Dačić i podsetio da su socijalisti i bez dogovora o učešću u Vladi Srbije glasali za izbor predsednika Skupštine Srbije i izbor lokalne vlasti u Beogradu.

To je pitanje za najveću političku stranku, dodao je on i najavio da će se razgovori o Vladi Srbije nastaviti po povratku predsednika iz Njujorka, sa zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

– Šta ću ja da budem? Ne znam, ja razumem potrebe države i na raspolaganju sam joj – rekao je Dačić koji je bio ministar spoljnih poslova i predsednik Skupštine Srbije, jer mu je to u ranijim izbornim ciklusima ponudio Vučić.

5 COMMENTS

  1. Gospodin
    Ivica Dačić je najkorisniji
    Na mjestu Ministra za Inostrane poslove
    🇷🇸🇷🇸🇷🇸
    Moje mišljenje naravno

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here