EPA/Roman Pilipey
Ivica Dačić

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da se svaki dan čuje sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i da je svog potpredsednika Novicu Tončeva naterao da se izvini lideru Srpske napredne stranke.

Dačić je najavio da će otići sa čela stranke, ukoliko ih naprednjaci, zbog nekoliko demonstranata iz redova SPS-a, ne pozovu u novu Vladu Srbije.

– Veoma je važno da se shvati da je svima onima koji žele da destabilizuju Srbiju i sruše Vučića sastavni deo strategije odvajanje SPS-a od Vučića i SNS-a – rekao je Dačić.

– Da bi se to ostvarilo, treba prvo srušiti Dačića i to je taj specijalni rat koji vode protiv SPS-a kako bi ga okrenuli na drugu stranu – smatra lider socijalista.

Kada je reč o Tončevu, Dačić navodi da mu je “milion puta” rekao da probleme sa lokalnog ne prenosi na republički nivo, jer to nema veze sa Vučićem i SNS u celini.

12 COMMENTS

  1. PA NEKA IDE VEĆ JEDNOM, VAŽNIJI MU JE VUČIĆ OD SVOJIH LJUDI, KOJI SU DUGO VEĆ NEZADOVOLJNI SARADNJOM SA SNS – NE DADU IM DA KRADU KAO NEKADA!

  2. ОДЛИЧНО!!! Титови пионири почели сте да капирате. Толико можете да учините за Српски народ на чијој грбачи ленчујете годинама. Бежите са трибине српске политике и рејтинг нам скаче по целом (цивилизованом) свету…

  3. Pa da nisi stavio sve poslanike iz BG , sekretarice i palmine krimi boksere možda se stab ne bi ni bunio . Ovako samo svoje stolice izmoliste.

  4. Idi i povedi svoje pristanike – i ne vracajte se! To je jedino sto mozes da ucinis za ispaceni narod. Sve ste upropastili, gori ste nego srednjovekovna kuga.

  5. Da, Dačiću podnosiš ostavku ukoliko te tvoj šef ne pozove u vladu. U pravu si, ti i tvoj šef drugo niti ste rasili, niti umete da radite. Ako podneseš ostavku na mestu čelnika SPS, šta bi radio drugo? Sledi ti preletanje, gde, u SNS, to je isto, ali nečeš biti vođa. Do sada si bio tihi klimoglavac Koštunici, Tadiću i na kraju Vučiću. Sjajno! Ti i tvoj šef uništiste privredu i staviste zemlju na dbu bede i jadi u Evropi. Pucaju vam hvalospevi i bajkolaži, a tek korona šta će vam uraditi i vi njoj?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here