EPA/Koca Sulejmanović
Ivica Dačić

Ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da je jučerašnji skup opozicije primer klasične skandalozne zloupotrebe velike tragedije u sitnopartijske i političke svrhe.

– Nema ni reči o žrtvama i patnji porodica, jedino pretnje predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, i zahtevi za smenu vlasti putem ulice, bez izbora, jer znaju da na izborima ne mogu da dobiju podršku naroda – rekao je Dačić za Tanjug.

Kako je rekao, to je uvreda za sve koji su žrtve nasilja, uz maltretiranje građana blokadom međunarodnih saobraćajnica.

– Zato je Srbiji potrebna poruka mira, političke stabilnosti i narodnog jedinstva, koju će cela Srbija moći da vidi 26. maja na velikom svenarodnom mitingu. Ne može se nasiljem boriti protiv nasilja. Zato samo jaka i stabilna Srbija sa ozbiljnim i odgovornim rukovodstvom, može da osigura budućnost naše zemlje. Srbija ne sme da stane – poručio je Dačić.

8 COMMENTS

  1. Da naravno nacrtali ih
    Da ih je više

    Žalosno
    Jadno
    Zloupotreba ovih strašnih događaja u političke svrhe , ti ljudi trebaju nestati sa političke scene
    Moje mišljenje

  2. Tužan dogadjaj je zadesio naš narod, neprijateljski raspoložena okolina, ne treba nam još nemir izmedju nas samih.
    Rušenje grada na tzv. demokratskim protestima nas same samo vraća unazad.
    Trebamo svi krenuti od sebe i bar sopstvenim članovima porodice koliko možemo pomoći, mladje posavjetovati, starije saslušati.Za svoj narod i sebe same, Bogu se moliti i strpljenje imati.
    Vlast je sa Božijim dopuštenjem, bila ona po našem mišljenju dobra ili loša.

  3. Ti i tvoje zlo upotrebljava te ovaj narod več tri decenije samo dabi opstao u Vlasti još samo sa Đavolom niste bili u koaliciji jer ovo ostalo sve ste prošli,Uliziceee nemaš pravo glasa ta djeca su ovog naroda i narod jeste uvjek u pravu idite od vlasti dajte ostavke svi redom,Narod jeste u pravu iditeeee višee.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here