ATAImages
Ivica Dačić

Izjavu predsednika samoproglašene države Kosovo Hašima Tačija da bi sada trebalo “pritisnuti” Srbiju jer je Priština ukinula mere reciprociteta, šef srpske diplomatije Ivica Dačić vidi kao pritisak na Srbiju da prestane s kampanjom povlačenja priznanja KiM.

– Ta izjava znači da bi Srbija trebalo da prekine sa kampanjom povlačenja priznaja, jer je do sada vršen pritisak da oni ukinu takse i recipročne mere – rekao je Dačić za TV Hepi.

Smatra da je Priština “u nebranom grožđu”, te da misli da je situacija ista kao ranije.

– Promenila se naša spoljna politika, neke stvari su ponovo vraćene na pregovarački sto, iako su neki smatrali da je pitanje Kosova potpuno rešeno, sada smo na nekom novom početku – rekao je Dačić.

3 COMMENTS

  1. Moja malenkost ,,Drzavljanin Srbije,, trazim da pojacaju ,,sve aktivnosti,,oko ,,povratka okupirane teritorije Srbije,,Da dragi predsednice drzave i predsednice-ce vlade.Sta misli Amerika,Nemacka i drugi boli me briga.
    Ako ti se ne svidja,zameni ,,ulogu,,Ionako sam od SNS ocekivao ,,tvrdji stav,,ali vidim da sa prevaren-tako se bar osecam.
    Zato ce moja malenkost,da razmisli prilikom zaokruzivanja doticnog listica Haaauuug

  2. Јадан Балкански народ, ринта мучи се да преживи ако уопште има посла а политичари не само да незнају да ратују него праве и циркус од политике, за паре истог тог, јадног, народа.

  3. Sta tu nije jasno ?
    Ne zele da zive sa nama. Glasali su da se ocepe. Kad jedan nije srecan u braku ne mozes ga naterati da te voli.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here