Foto: Dragan Kadić
Dajana Paunovic

Dajana Paunović, bivša voditeljka, otkrila je da ima nekoliko ponuda kada je poziv TV voditeljke u pitanju.

– Ima dosta ponuda, ali neću na prečac da donosim odluke. Moja emisija će biti autorska, informativnog tipa, ali gde i kada, još uvek ne znam – zaključila je Dajana za “Svet”.

Podsetimo, Paunovićeva je sredinom februara odlučila da ode sa “Pinka” i posveti se radu u Fondaciji koju je nedavno osnovala.

– U želji da se u narednom periodu više posvetim radu Fondacije koju sam nedavno osnovala i nepremostivih koncepcijskih razlika sa delom uredništva, obaveštavam javnost da sam donela odluku da okončam dosadašnju saradnju sa TV Pink. U prijateljskoj komunikaciji, koja nijednog trenutka nije dovođena u pitanje, sa ovakvom mojom odlukom saglasio i vlasnik TV Pink Željko Mitrović. Uprkos tome što je ovoj etapi u mom profesionalnom razvoju došao kraj, želela bih da zahvalim svima koji su mi ukazali podršku i poverenje, na prvom mestu Željku i Milici Mitrović, svim gostima koji su se rado odazivali pozivu da budu deo mojih emisija i, posebno, vernoj publici, zahvaljujući kojoj smo uvek bili u samom vrhu po gledanosti. Pored intenzivnijeg angažovanja na razvoju i afirmaciji Fondacije za rodnu ravnopravnost čiji sam osnivač, namera mi je da nastavim da se bavim medijskim poslovima, a o konkretnom angažmanu odluku ću doneti u narednom periodu – kazala je ona tada.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here