Zadruga Official - Youtube/PrintScreen
Dalila Dragojević i Filip Car

Tokom poslepodneva na rijaliti imanju u Šimanovcima ovonedeljni vođa Stefan Karić podelio je budžete. Karić je Ani Jovanović dodelio mali budžet i ponizio je jednom rečenicom. Zatim se u podelu uključio i Filip Car koji je ušao u raspravu sa bivšom devojkom Dalilom Dragojević.

– Devojka kojoj bih ja dao mali budžet. Mislim da su joj jasne neke stvari. Da li si svesna koliko si mala bez obzira koliko si se ugojila? Neke stvari koje je sebi dopustila nisu dobre – reko je Karić.

– Šta ona loše radi? – upitao je Car.

– Loše je što hoćeš samo da je iskoristiš. Sa njom si samo iz inata – dodao je Karić.

– Ja nemam potrebu da teram inat – rekao je Car.

– Ja mislim da bi ti zamerao Brunovoj sestri ovakve stvari – rekao je Karić.

– Našla krpa zakrpu – umešala se Dalila.

– Ja tada njega nisam poznavala, zato sam rekla da je Car bio moja greška – dodala je Ana.

– Ljudi koji se nisu poznavali, i završe onda zajedno, to je greška, naravno. Možda i ovaj proces je prebrz i možda nije dobar, ali opet nije toliko loše da Stefan ovako kaže – rekao je Car.

– Nemoj mene da porediš sa njom! Mene isključite iz vašeg šugavog odnosa. Moj odnos je moj odnos – rekla je Dalila.

– Ljudi, ja tebe ne komentarišem. Upravo joj zameram da nije normalno da ti, posle ovakvog odnosa možeš da se upustiš u drugi odnos – rekao je Karić Caru.

– Meni se ne zamera šta treba, nego se zamera Ani. Veću je težinu imalo što sam se pre poljubio sa Anom nego sada – rekao je Car.

– Što si dolazio do mene sinoć da razgovaraš da mi kažeš da ne treba da plačem i te stvari. I ne znam odakle Mići pravo da me zove da odem u pab sa njim. Šta da sam ja to uradila u roku od nekoliko dana, šta bi bilo? Nećete vi da odlučujete šta ću ja da radim! – rekla je Dalila Caru.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here