Zadruga Official-Printscreen/Youtube
FILIP CAR

Tokom podele budžeta u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima ovonedeljni vođa Dejan Dragojević bivšoj supruzi Dalil Dragojević i njenom novom izabraniku Filipu Caru dao je male budžete. Njih dvoje žestoko su se sukobili pred cimerima, a svađu su nastavili u pušionici.

– Šta god da ti zamerim, odmah kažeš da ti ispiram mozak. Ono što sam rekao Marijani nisam znao da ćeš tako protumačiti. Rekao sam to jer su toliko aljkave i odvratne i to bi rekao mnogima koje su takve a nikada nisu čistile. Ako ti smeta to, neću više stvarno. Ja sa tom devojkom nemam ništa. Ne treba na takav način da mi zameraš i gledaj me u oči. Jezičara si, ne znaš da staneš, ne umeš da prekineš. Mogu i ja njega da prozivam, kako ljubi Aleks a gleda u tebe, ali ne radim. Nemoj da praviš gluposti i daješ ljudima tu sreću da vide da mogu da nas razvale. Reci mi sve, ali sa strane, reći ću da sam pogrešio – govorio je Car.

– Te tvoje ku*vanjske poteze, neću da trpim. Ne izvrći priču, ja sam Dalila i zapamti to. Pametna i svesna svega! Bitno je da si njoj to dao. Zašto si ti taj koji treba da daje čačkalice? Nije to meni ništa, ti si neko ko je imao seks pored mene, ali me ovo nervira jer se meni mnogo banalnije stvari zameraju. Uostalom, ja sam krava – brecala se Dalila.

– Zato što mučeš, uvek se raspravljaš sa mnom. On sve indirektno radi i provlači nas – dodao je Car.

– Meni amovi i ramovi ne trebaju, nemoj da misliš da mene to pogađa. Ja to znam i svesna sam toga od samog početka. Ja kad sam govorila nisi me slušao – rekla je Dalila.

– Samo te molim da se ne pecaš i da pustiš, da ne damo da nas razaraju – izjavio je Car.

– Ako ti kažem da sam ljubomorna na vazduh, onda sam ljubomorna na vazduh. Nemoj da se dereš na mene! Ja sam Dalila i neću se spuštati na taj nivo – vikala je Dragojevićka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here