Pixabay.com

Mnoge domaće pevačice pokazale su da njima godine ne mogu ništa, te da kada se skinu u minijaturne kupaće kostime imaju tela koja i dalje mame uzdahe.

Svetlana Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Jana Todorović, Dara Bubamara i Severina Kojić samo su neke od dama s estrade koje spadaju u pomenutu grupu dama, a kada vidite njihova golišava tela biće vam jasno zašto im i duplo mlađe žene nekad ne mogu izaći na crtu.

Pevačica Ceca Ražnatović (47) u bikiniju nikog ne ostavlja ravnodušnim, a mnogi kažu, da folk zevzda baš u petoj deceniji igleda bolje nego ikada.

Njena vitka figura, duge noge, negovana koža i atributi, kada se spakuju u minijaturni bikini, oduševljavaju sve, a retko koje mlađe devoke mogu da pariraju Ražnatovićevoj kada je u pitanju seksepil.

View this post on Instagram

Veliko plavo,toplo more……❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Pevačica Jelena Karleuša (42) s godinama izgleda sve bolje i bolje, a zbog njenih seksi poza, guze uvaljane u pesku, grudi koje jedva obuzdava bikini mnogim muškarcima se zbog vrelog prizora podiže pritisak. Jelena svake godine dominira na poznatim letovalištima, pa je tako bilo i ovog leta u Turskoj.

View this post on Instagram

Queen of zero fucks given ?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Dara Bubamara (44) svoje zanosne obline i atribute često ističe, a kada se skine u bikini pevačica svojim telom napravi potpuni haos.

Minijaturni struk, izvajana guza i ogromne grudi Darini su aduti kada je izgled u pitanju, a sve to upakovano u bikini malo šta prepuša mašti pripadnicima jačeg pola, koji se znoje zbog pevačicinog tela.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here