Pixabay.com

Veruje se da snovi koje sanjate na ovaj dan imaju veliku moć i da ih zato treba zapamtiti i dobro analizirati

Nizovi brojeva u kojima se određene cifre ponavljaju nazivaju se “glavni” ili “anđeoski” brojevi, a evo kakvu energiju donosi simbolični niz 3-3!

3. mart 2021. godine donosi jedinstven numerološki kod, odnosno anđeoski niz brojeva 3 – 3. Mart je treći mesec u godini, a danas je u susretu sa još jednom trojkom…

Niz brojeva 3 – 3 prdstavlja anđeoske brojeve sa visokom energetskom vibracijom i podseća nas na izvore svetle energije i dobre transformacije.

Kada se trojka pronađe u nizu, to znači da imate veliku moć da utičete na druge ljude i određena dešavanja. Velika kreativna energija ispuniće mnoge duše, a ovo je savršen dan da pored promena na sebi, pokušate da promenite i ono što vam ne prija u vašem okruženju.

Sve te mračne tajne, toksične osobe i negativne ideale – uklonite ih iz svog životnog prostora. Ipak, danas je važno da utičete na neke drage ljude kod kojih uviđate greške. Pomozite im. Danas se tuneli od srca do srca otvaraju. Pustite svoj lekoviti glas neka isceljuje duše vaših dragih osoba.

Prema numerolozima broj 3 je broj kreativnosti, samopouzdanja i manifestacije talenata. Na spiritualnom planu, niz brojeva 3 – 3 nagoveštava da će se u vašem životu uskoro dogoditi ključna situacija za ostvarenje željene budućnosti.

Veruje se da snovi koje sanjate na ovaj dan imaju veliku moć i da ih zato treba zapamtiti i dobro analizirati. U njima mogu biti skriveni ključni znakovi koji mogu usmeriti na dobar životni put.

Ovim nizom brojeva Univerzum želi da vas obavesti da vas u narednim danima očekuje sticanje iskustva koje će vam pomoći da se razvijete lično, profesionalno i spiritualno.

Sada je idealno vreme da otvorite, probudite svoj um, meditirate i smireno donesete svaku odluku.

Oprostite sebi stare greške i osvestite ih kao lekcije. Fokusirajte se samo na dobre stvari koje su vam se dogodile do sada u životu.

Pogledajte sebe u ogledalu – videćete snažnu osobu koja je prebrodila mnoge teškoće, a sada je potpuno spremna za nove životne izazove i postala je najbolja verzija sebe.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here