Dana ponovo u bolnici

0

Vesti
Hrabra Dana
 

Dana, koja se trenutno oporavlja u Kraljevskoj bolnici, provešće tamo i Božić, a bolnicu bi trebalo da napusti posle oporavka.I dok se ona nada da će transplantacija veštačke kože uspeti, ipak proces očekuje uz zebnju, jer niko od lekara nije mogao da joj pruži garancije. Ponekad se događa da ljudski organizam jednostavno odbije da prihvati veštačku kožu.

Vest o odlasku u bolnicu, Dana je podelila sa prijateljima na Fejsbuku, a ovog puta je postavila i sliku, koju je naslikala njena prijateljica Karolajn Marinović, a koja je, kako kaže Dana, uspela da je predstavi baš onako kako se trenutno oseća.

– Mislim da njena slika perfektno pokazuje kako se osećam u ovom trenutku, u ovoj obeshrabrujućoj sobi. Želim da se zahvalim svima na porukama podrške. Slika govori više nego što mogu da kažem. U bolovima sam, teško mi je, ali sam pored svega i pozitivna. Nisu mi skinuti zavoji, pa još ne mogu da kažem kako napredujem. Nadam se da će operacija proći kako treba. Šaljem vam svima svoju ljubav, hvala vam što ispunjavate moje srce i dajete mi snagu – napisala je Dana.

Podsećanja radi, Dana je zadobila opekotine trećeg stepena na čak 64 odsto tela, pošto ju je u njenom stanu, pre tri godine, zapalila ljubomorna Natali Dimitrovska. Pod dejstvom narkotika, Natali je provalila u stan u naselju Riversvejl, polila nesrećnu devojku špiritusom, a zatim zapalila.

Danu je optuživala da je u vezi sa njenim suprugom, sa kojim se videla na jednoj žurci.

Natali Dimitrovska osuđena je na 17 godina robije.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here