Printscreen
Marko Gačić

Pevač Marko Gačić već godinama unazad uživa u ljubavi sa koleginicom Goranom, sa kojom je stupio u vezu sa nepunih 19 godina.

Tokom života sve je radio ranije nego ostatak njegove generacije.

Osim što je već u 20. godini sa Gogom dobio prvo dete, ćerkicu Nikolinu, i za takmičenje ”Zvezde Granda” svojevremeno se prijavio sa samo 13 godina i tu audiciju neće zaboraviti dok je živ.

– Imao sam 13 godina na prvoj audicija za ”Zvezde Granda”. To se sećam zato što pamtim da me nisu pustili da se prijavim i morao sam da napišem da imam 16 godina. To ima i na snimku- rekao je Marko u emisiji ”Zvezde Grand Specijal”.

– On stalno hoće da bude stariji nego što jeste. Ali to je uvek tako, mladi hoće da budu stariji, a mi matori da budemo deca. Ti si imao dve audicije? 2010. i 2013?- pitao ga je Voja.

– Ja sam svake godine za redom išao na audicije od 2010.godine – rekao je pevač na šta je Voja dodao:

– Ti kao deca u školu, svake godine na audiciju.

Voditelj je zatim zatražio od režije da se pusti snimak Markove prve audicije na kojoj je pevao pesmu Šabana Šaulića ”Lepi dani mog detinjstva” dok su ga gledali Saša Popović i Žika Jakšić.

Nakon što je završio sa pevanjem dobio je pohvale od autora ovog šoa, a zatim su ga pitali koliko godina ima s obzirom da se videlo da je još uvek dete.

– Tu sam napisao da imam 16 jer me nisu pustili da se prijavim ali imam 13 – ko iz topa odgovorio je tada maleni Gačić.

– Bravo! Evo čika Sale ti kaže da ćeš ti za dve godine biti pevač, samo malo glas… Inače pevaš perfektno – iskren je bio Popović.

Snimak je do suza nasmejao ne samo Marka već i njegovu suprugu Gogu koja je sedela pored njega u emisiji zatim je Voja mogao da konstatuje samo jedno.

– Izgleda da je čika Sale bio u pravu – bio je iskren voditelj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here