Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Bajerna iz Minhena i Estudijantesa, Nemanja Dangubić, novo je pojačanje Partizana, a posle prelaska u novi klub obratio se navijačima crveno-belih. 

Od ranije se govorilo da je Dangubić navijački bliži crno-belima, a posle potpisa, u izjavi za Sport Klub istakao da je uvek imao korektan odnos sa svima u Zvezdi.

– Razmišljao sam i o tome, to je normalno posle toliko vremena u Zvezdi. Ipak, već dve godine sam u inostranstvu, bio sam slobodan igrač nakon što mi je istekao ugovor sa Estudijantesom. Odlučio sam se za Partizan iz košarkaških razloga, to je najbolje za moju karijeru, da pomognemo jedni drugima. Kada je reč o Zvezdi, i danas imam sjajan odnos sa bivšim saigračima i sa ljudima iz kluba. Nisam imao nikakve probleme u tom smislu, to mi je najbitnije – rekao je Dangubić za Sportklub.

Usput, Dangubić je u razgovor za ovaj portal precizirao detalje odluke i dodao i da mu je razumljivo da će biti navijača koji će zameriti i da nema problem sa time.

– Znamo kakvo je rivalstvo između Partizana i Zvezde, i razumljivo mi je da ima ljudi koji će mi zameriti, nemam problem sa time. Godine u Zvezdi odradio sam pošteno, borio sam se za svaki minut na terenu, kao što sam radio u svim klubovima – maksimalna posvećenost je moj pristup koji se neće promeniti, tako će biti i u dresu Partizana – zaključuje Dangubić za Sport klub.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime