Instagram
Đanluka Vaki

Poznati italijanski influenser i biznismen Đanluka Vaki vakcinisao se u Beogradu 12. maja, a sada je ponovo došao u Srbiju kako bi se revakcinisao u Hali 3 Beogradskog sajma i odmah otkrio novinarima da ima srpske krvi i pobrao sve simpatije.

Đanluka je privatnim avionom sleteo u Beograd da primi imunizaciju, a na sebi je nosio crne pantalone i belu, raskopčanu košulju. Dočekao ga je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

“Sa strane mog dede imam srpske korene, osećam se blisko Srbima. Ja sam pomešane krvi. Hvala, volim Beograd, povezan sam sa Beogradom. Ljudi me uvek lepo dočekaju i veoma sam srećan. Ostaću dva dana i onda se vraćam”, rekao je Đanluka.

“Ovde se osećam kao kod kuće, organizacija je najbolja. Srećan sam što sam ovde”, dodao je italijanski milioner i objasnio da su sve vakcine dobre, kao i da svi moraju da je prime da bi bili dobro. On je otkrio i da nije imao nuspojave posle vakcine.

Podsetimo, srpsku prestonicu stigao privatnim letom i to samo kako bi se vakcinisao, a to mu je priuštio prijatelj kog ima u Srbiji.

Poznati Italijan tada je uputio veliku zahvalnost Srbiji preko društvenih mreža.”Vraćamo se u Bolonju, vakcinisali smo se u Beogradu. Hvala Srbijo”, rekao je Đanluka Vaki u video snimku koji je objavio iz aviona posle vakcinacije.

1 COMMENT

  1. Кад покаже тетоважу по целом телу, одмах нам је јасно да је Српског порекла.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here