Dara Bubamara smanjuje grudi

1
Instagram/darabubamara_official
Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara odlučila je navodno da ide na operaciju grudi, želi da ih smanji za broj jer joj ove sada otežavaju treninge.

“Ona je korigovala ishranu i svaki dan je u teretani. I Toni baš vodi računa o svom izgledu, pa često i zajedno treniraju. Međutim, Dara je dosta smršala i sada joj problem prave velike grudi. Počele su da joj smetaju i želi što pre da ih se reši. Ona je na estradi poznata kao neko ko ima ozbiljne šestice, ali sada sa manjkom kilograma počele su da joj smetaju i da je bole i leđa. Na nekim ženama velike grudi izgledaju vulgarno, dok Dara zna da iznese bujno poprsje, tako da će i posle smanjenja izgledati dobro, samo je više neće boleti leđa. Mnogi muškarci zavide mladom Toniju i on je toga svestan. Iako su im mnogi prognozirali kratku romansu oni dokazuju suprotno. Razlika u godinama se uopšte ne primećuje, čak se čini da Dara ima više energije i od Tonija”, kaže pevačicina drugarica, a prenose mediji pisanje Stara.

Dara će sačekati da se završe praznici, pa će onda otići da završi to što je namerila. Ona će iskoristiti to što nema nastupa, jer će neko vreme morati da miruje.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here