Foto:Instagram/ darabubamara_official
Dara Bubamara

Dara Bubamara i njen dečko Toni žestoko su se posvađali zbog njenog bivšeg muža Milana Kesića. Kako piše u jednom našem magazinu, iako je od starta znao da su Dara i Milan ostali u super odnosima, prvenstveno zbog sina Koste, sada sve više zamera pevačici prisnost sa Kesićem.

– Dara i Milan su prijatelji i to niko ne može da poljulja. Idu na ručak bar jednom mesečno, nekad čak i putuju zajedno, a kad razgovaraju telefonom, zvuče kao da se nisu ni razvodili – započinje izvor za magazin i dodaje:

E sad, Toni je u početku prihvatio taj njihov odnos, ali kako se sve više zaljubljuje u Daru, postaje sve ljubomorniji. Nedavno joj je čak prebacio da smanji malo doživljaj s bivšim! Koliko sam shvatila Milan je zvao Daru da joj ispriča nešto što mu se desilo u toku dana, a celom razgovoru prisustvovao je i pevačicin dečko, jer ona od njega baš ništa ne krije. Ipak, to mu nije dovoljno, pa je napravio ljubomornu scenu. Kao razume je kad je Kosta u pitanju i ne smeta mu ako je Milan zove zbog sina, ali joj je naglasio da mu smeta što se čuju i oko drugih stvari. E tada je Dara baš izgorela i rekla mu da od početka zna u kakvom odnosu je sa Milanom, da se njih dvoje ne gledaju na emotivan način i da su izuzetni prijatelji zbog čega je ponosna. Rekla mu je da nema razloga za ljubomoru i da od nje ne može da traži da ona postane zvanična prema bivšem mužu. Čak je htela i da upozna Milana i Tonija, ali se nakon svađe predomislila i smatra da još uvek nije vreme na to. Baš je bila ljuta. On je kasnije pokušao da se izvini i pravdao se da je nešto bio nervozan, ali mu je Dara skrenula pažnju da mora da pazi kako se izražava i ponaša. – zaključuje izvor blizak pevačici.

Kako će se situacija dalje odvijati ostaje nam da vidimo.

Dara se od svog mlađanog momka ne odvaja, pre nekoliko dana su doputovali u Srbiju i non stop provode vreme zajedno

Printscreen

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime