instagram/ new_me911
Darko Lazić i Marina Gagić

Pevač Darko Lazić kaže da mora da smrša čak 50 kilograma kako mu zbog prekomerne težine ne bi pukao veštački kuk, koji mu je ugrađen nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo u oktobru prošle godine.

– Osećam bolove u kuku zbog kilaže. Koliko znam, imam oko 120 kilograma, ali u poslednje vreme ne smem da stanem na vagu jer neću da se nerviram. Bio sam puniji i pre nezgode, samo mi tada to nije bio problem jer sam imao svoj kuk, a ovom veštačkom definitivno smeta. Pući će mi kuk ako nastavim da se gojim – rekao je Darko za Informer.

– Mnogo volim da jedem, jednostavno ne mogu da smršam, a moram. Zato planiram da smanjim želudac. Raspitao sam se o toj operaciji i uskoro ću morati da odem pod nož – naveo je Lazić za pomenuti list i dodao da njegovoj verenici Marini Gagić ne smeta njegov višak kilograma:
– Da Marini smeta da bude sa debelim muškarcem, ne bi se ni smuvala sa mnom! Nikada nisam imao pločice na stomaku ni izvajano telo. To mi nije cilj ni sada, već samo želim da smršam zbog zdravlja.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime