Instagram
Barbara Bobak i Darko Lazić

Nakon što je otkrio da krajem maja planira veliku svadbu sa verenicom Barbarom Bobak, Darko Lazić je, kako prenose mediji, zakazao i crkveno venčanje u Beogradu.

Kako je snimila kamera emisije “Paparaco lov”, folker je zajedno sa svojom lepšom polovinom posetio Hram Svetog Save u Beogradu. Kako se šuška, par je odlučio da se na tom mestu zakune na večnu ljubav i izgovori sudbonosno “da”.

Darko i Barbara su se u Hramu Svetog Save zadržali neko vreme, gde su ispoštovali sve običaje odlaska u crkvu, a zapalili su i sveće.

Podsetimo, Darko Lazić nedavno je otkrio da sa Barbarom planira veliko veselje.

– Ako sve bude kako treba, krajem maja ženim se Barbarom, sve je već zakazano! Taj termin smo izabrali jer će biti lepo vreme i moći će da se slavi na otvorenom. Veselje će biti tokom nedelje, jer mi pevači vikendom radimo – rekao je pevač za medije i dodao da će njihova svadba trajati dva dana:

– Iskreno, ceo život sam tražio ženu koja će da poštuje moje neobične običaje za praznike i napokon sam je pronašao. Prvog dana ćemo slaviti u restoranu, a sutradan u šatoru ispred koga ćemo peći vola. Ma ima sve da se ljulja, jednom se ženi Darko Lazić. Pardon, dvaput.

Podsetimo, Darko je prethodno bio u braku sa Anom Sević, sa kojom ima ćerku Lorenu. Potom je u vezi sa Marinom Gagić, sa kojom nije otišao pred oltar, dobio sina Alekseja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here