Instagram
Darko Lazić

Pevač Darko Lazić pre tri meseca ostao je bez oca, a još uvek se ne miri sa tom činjenicom, posebno jer nije bio uz njega tokom operacije.

Bol koju nosi još je sveža, a pevač govori o tome da ne može da se pomiri sa nekim stvarima u vezi očevog preranog odlaska.

– Još se nisam iskreno isplakao, nisam seo sa nekim lepo da popričam jer osećam da već počinje da me pritiska u grudima. Znam da će mi tada biti mnogo lakše, za sada se nekako držim – kaže pevač u emisiji “Ekskluziv” i dodaje:

– Posvetio sam pesmu svom pokojnom ocu. Numera je objavljena i veoma je emotivna. Svi su sad u fazonu: “Ovo će da bude hit”, a mene to uopšte ne zanima. Snimio sam je zbog svog oca, jedva sam je otpevao.

– Moj otac možda i nije smeo da se operiše jer je imao zdravstvenih problema, pre nekoliko godina imao je i moždani udar i nije bilo preporučljivo ali je on na svoju odgovornost insistirao da to uradi. Ubeđivao sam ga da ne radi to jer ima dosta godina, ali nismo uspeli da se izborimo sa njim. Tek sada shvatam koliko sam izgubio i koliko mi fali. Jedan deo života ostao mi je zauvek prazan. Jedina stvar koja me boli je to što pred njegovu operaciju nisam stigao da ga vidim i da se oprostim. Bio sam u inostranstvu. Žao mi je što nisam bio tu da čujem poslednje njegove reči – govori pevač očiju punih suza.

Dodao je i da ga proganja osećaj krivice. Smatra da se možda njegov otac ne bi uputio na operaciju da nije video to od njega.

– Uvek mi padne na pamet da nisam ja to uradio, ne bi ni on… – zaključio je Lazić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here