Instagram
Darko Lazić

Darko Lazić našao se nedavno u centru skandala kada je priveden zbog nasilničke, ali i vožnje pod dejstvom alkohola i kokaina, a zbog bahatog ponašanja folker je naišao na osudu javnosti i kolega.

Đorđe David nedavno je rekao da je sve oko Lazića : „tužno i greota od Boga“, a sada je Darko odlučio da mu odgovori na prozivke, i to javno. Pevač je takođe prokomentarisao bivšu devojku Barbaru Bobak za kojom, kako kaže, još uvek pati.

– Ceo život me prate moje pesme,drago mi je da Barbara radi ono što voli. Oko njene nove pesme smo zajedno radili, ostali smo u dobrim odnosima. Živeli smo godinu dana zajedno, glupo bi bilo da kažem da sad ne patim. Bolje je da ne budemo zajedno, jer ne ide. Bolje dobar razvod nego… – rekao je najpre Darko, pa objasnio zbog čega je promenio boju kose.

– Kad se iznerviram, ja ili skinem bradu ili se ofarbam. Što se tiče skandala nedavnog sa vožnjom, neka, idemo dalje,. Diže se pompa velika, sve što uradim to se napravi od muve slon. Od kolega me niko nije zvao da mi pruži podršku! Ne treba mi niko od njih. Hvala im, pokazali su sve -poručio je folker pa se osvrnuo na Đorđa Davida.

– Đorđe David, ko je to? Đorđe ili David, molim vas? Pa, dobro, treba mu malo reklame, ako. Ja sam human čovek, pomažem – zaključuje Lazić.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here