De Hea: Hteo sam da odem iz Junajteda

0

Siguran u sebe: David De Hea
 

Proteklog vikenda Španac se našao u epicentru briljantnim odbranama, zbog kojih je bio najzaslužniji za trijumf Junajteda nad Evertonom.

 

"To je bilo jedno od mojih najboljih izdanja u dresu Mančester junajteda. Bio sam presrećan zbog svojih odbrana. Takve utakmice mi pomažu kad se radi o samopouzdanju“, rekao je De Hea.

 

David je stanovnik "Old Traforda“ postao pre tri godine i ekspresno se našao na udaru kritičara, pošto je proglašen za krivca kod oba gola koje je Mančester siti postigao u Super kupu, iako je Junajted slavio. Tada 20-godišnji Španac je imao velikih problema sa pritiskom koji donosi igranje u Premijer ligi, kao i zbog selidbe u potpuno nepoznatu zemlju.

 

"Ponekad sam razmišljao o odlasku. Teško je kada primite toliki broj kritika, kakav je slučaj bio sa mnom. Ali, ostao sam jak i razmišljao sam pozitivno. Ti prvi meseci su bili teški za mene i moju porodicu. Međutim, kada igrate za veliki klub kakav je Mančester Junajted, kritike su normalne kada ne igrate dobro“, naglasio je De Hea.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here