Foto: ATA Images
Dea Djurdjevic

Početkom februara 2019. godine, voditeljka ružičaste televizije Dea Đurđević doživela je tešku nezgodu, u kojoj je umalo izgubila život.

Voditeljka je često javno govorila o teškoj borbi kroz koju je prošla, a sada se, u Jutarnjem programu ove televizije, prisetila šta je prvo što je pomislila kada je shvatila šta joj se dogodilo.

– Prvo sam pomislila: “Bože, pa ja ovo nisam zaslužila”. Drugo, ja volim život i jedva sam čekala da se vratim i da radim – kaže Dea i otkriva šta joj je davalo snagu da se bori.

– Treće, imala sam podršku ljudi i strašno mi je bilo da izneverim sve te ljude. Tada sam saznala da imam podršku, ne samo poznatih ljudi, nego cele Srbije – rekla je Dea koja je već dugo vremena u vezi sa kolegom sa iste televizije, Mladenom Mijatovićem. Voditeljka je otkrila na koji način je partner bodrio tokom mukotrpnog i dugog lečenja.

– On mi je govorio samo lepe stvari. Nisam tada imala ni televizor, ni telefon, a on mi je govorio samo interesantne stvari.

Podsećamo, na Deu je pre dve i po godine naleteo autobus koji je proklizao, u neposrednoj blizini zgrade Pink televizije, kada je ona, u ranim jutarnjim časovima krenula na posao. Dugo vremena bila je na intenzivnoj nezi i u kritičnom stanju, a nakon nekoliko komplikovanih operacija kao i daljeg toka lečenja u vidu terapija, Dei je stanje poboljšano, a njena ruka ponovo u funkciji.
Dea se na male ekrane i skoro pa uobičajenom načinu života vratila već krajem 2019. godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here