EPA-EFE/STR

Fudbaleri Al Ahlija, koje sa klupe predvodi Vladan Milojević, doživeli su ubedljiv poraz od Al Fateha 4:1 u 24. kolu prvenstva Saudijske Arabije i ekipa srpskog stratega sada više ni ne razmišlja o eventualnoj tituli.

Al Ahli je u seriji od pet poraza i definitivno se nalazi u najlošijoj formi u čitavoj elitnoj ligi države. Novim neuspehom, pao je na sedmu poziciju i ima čak 10 bodova manje od vodećeg Al Hilala.

To je veliki problem, ali još veći je to što je Al Itihad, koji drži treće mesto koje vodi u kvalifikacije za azijsku Ligu šampiona, sada već na sedam bodova razlike.

Protiv Al Fateha nije bilo prilike da se desi nešto dobro, pa čak ni kada je domaćin igrao sa igračem manje, što je bio slučaj više od pola sata.

Majraši je doneo prednost domaćem kolektivu već u 12. minutu, a sa bele tačke u 36. mintu bio je precizan Kueva. Onda nakon sat vremena igre, Alfehaid dobija drugi žuti karton i donosni nadu Al Ahliju za veliki povratak.

Umesto da preliju brojčanu nadmoćnost na rezultat, Milojevićeva četa prima od Majrašija i Kueve po još jedan gol u 69. i 71. minutu do ogromnih 4:1.

Šest minuta pre kraja, Alabsi je ublažio je poraz koji može biti fatalan za Al Ahli kada se radi o odlasku na veliku scenu kontinenta naredne godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here