Deda Mraze, donesi nam pamet, bebe i penziju!

0

Z. K. Munja
Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac volela bi da joj se u 2015. godini dogodi nova ljubav. Kako kaže, ova stara, turbulentna ljubav sa Željkom Rstićem uveliko se pohabala i potrošila.

– Deda Mraze, ako me čuješ, pošalji mi novog dečka! A volela bih da dobijem i unuče, da uživam dok ga ljuljam – kaže Vesna Zmijanac.

I Ceca Ražnatović bi novu ljubav, ali i mnogo odmora, jer je preumorna.

– Želim samo odmor, odmor, odmor… Kad bi Deda Mraz mogao da me pošalje u neku banju da se nauživam i odmorim bila bih mu zahvalna – kaže Ceca kroz smeh, dodajući da će, ako ništa drugo, organizovati turneju po banjama, pa da se usput odmori.

Stanojka Bodiroža Ćana bi vaučer za putovanje u Rusiju. Za poslednje dve godine, ona je nekoliko puta ugovarala gostovanje u ovoj zemlji, ali su se svi dogovori i planovi izjalovili.

– Ne mogu više da čekam, nestrpljiva sam. Treba mi vaučer koji ću moći da iskoristim onda kad to meni bude odgovaralo. Valjda ću u ovoj godini uspeti da negde udenem putovanje koje toliko priželjkujem. Ali, pošto zimu i sneg ne volim, čekaću malo da se otope snegovi u Rusiji – iskrena je Ćana.

A. Čukić
Suzi bi u penziju

Suzana Mančić ni sama ne zna šta bi, jer ima baš sve. Nije ni čudo, jer njen darežljivi i prebogati Grk Simica ne štedi kada je ona u pitanju. A onda se Suzi dosetila.

– Hoću rešenje o penziji! Ne mora da bude nacionalna, dovoljna mi je ona sasvim obična. Zaslužila sam je i jedva čekam da svakog meseca dobijem neke sigurne parice! – rekla je Suzana.

Jovan Perišić hoće samo dobre pesme i spreman je da ih plati koliko god treba.

– Ništa drugo mi ne treba. Bilo šta drugo da očekujem bilo bi komplikovano. Recimo, mogu da poželim avion, al' šta će mi kad nemam gde da ga parkiram? A i znate li koliko bi bio skup parking za avion – kaže Jovan.

Slađana Delibašić bi volela da joj Deda Mraz donese bebu.

– I to ne samo jednu! Jednu može da donese mom suprugu i meni, a drugu mojoj ćerki i zetu, pa da istovremeno dobijem ćerku ili sina, ali i unuče. Svi bismo bili presrećni, a najviše moj suprug Milan – kaže Slađa, koja bi da uz dve odrasle ćerke opet postane mama, iako ima 46 godina. Mnogo mlađa Jelena Kostov želi bebu, jer je budućeg supruga već obezbedila.

– Osećam da sam spremna da postanem mama i volela bih da prvo rodim devojčicu.

I Biljana Sečivanović bi isto, ali duplo. Naime, njoj jedna beba nije dovoljna, pa bi da rodi dvojke.

– Oduvek sam sanjala da imam blizance! Volela bih da se to ostvari ove godine – iskrena je Biljana, kojoj bi Deda Mraz mogao da pošalje i kuću ili stan, pa da konačno ima i svoj krov nad glavom.

I Aco Pejović bi dete i to četvrto po redu, jer dece nikad dosta. Istu želju ima i Boban Rajović koji kaže da bi četvrto dete baš usrećilo njegovu porodicu.

M. Karović
Nataša bi još jednu bebu

O bebi mašta i Nataša Bekvalac, pa se nada da će ove godine svojoj ćerkici Hani podariti sestru ili brata.

– Volela bih da imam još dece. U ovom surovom vremenu kada je umetnost preživeti, u zemlji u kojoj se jedva opstaje, gubi se osnova najvažnija za svako društvo. Ako izgubimo kult porodice, izgubićemo veru u život i ljubav. Ne mogu da promenim svet, ali sam glavna i odgovorna za sreću u svom životu, zato živim u ljubavi i miru – poručila je Nataša Bekvalac.

Nije tajna ni da Seka Aleksić već godinama priželjkuje bebu, ali o tome više ne želi javno da priča, jer smatra da se njene reči uvek izokrenu.

– Ove godine imam velike želje i planove. Cilj mi je da objavim album na proleće, a da na jesen napravim veliki koncert u Beogradu. Privatno, svakako da imam želja, ali to nije za javnost. Čuvam ih samo za sebe i Bog zna koje su – rekla je Seka.

Veće grudi

Jadranka Barjaktarović priželjkuje silikone u grudima, ali ako bi mogla da izbegne operaciju. Ona bi želela da joj grudi odjednom postanu bujne.

– Čas hoću, čas neću. Ali, ako može nekako da ipak dobijem veće grudi nezavisno od moje volje i nećkanja, bilo bi fantastično.

I Boro Drljača bi bebu, tačnije unuče od starijeg sina, dok za mlađeg želi snajku.

– Dojadilo mi je više da čekam, moj stariji sin i snajka nisu više klinci, nema više mnogo vremena da mi se ispuni najveća želja u životu – da dobijem unuče. To mi je lična želja, a imam i drugu od opšteg interesa – Deda Mraze, pošalji nam pameti i jednog dobrog psihijatra da u ovom ludilu proceni ko je normalan, a ko nije! – kaže Drljača.

Ali, ima i pevača koji ne bi ni da se šale na temu Deda Mraza. Vera Matović kaže da mu ništa ne bi tražila, čak i da postoji!

– Ma kakav Deda Mraz, kakvi bakrači! Ništa dok ja ne poturim svoja leđa. Nisam verovala u čarolije i priče za malu decu ni kad sam bila klinka. Pokušala sam svoju decu da uverim da Deda Mraz postoji kad su bili mali. Poturala sam poklone, smišljala svakakve priče, ali ni oni nikad nisu poverovali – kaže Vera.

Rezervna lepotica i švalerka

Era Ojdanić hoće na poklon rezervnu devojku, i to raspevanu lepoticu koja bi mu po celi dan pevala i cvrkutala. Jednu devojku već ima, pevačicu Maru, ali mu ona izgleda nije dovoljna.

– Ona je mnogo nemirna žena. Zato mi treba rezervna, ako Mari padne na pamet da mi iz čista mira kaže: "Gudbaj, Čarli!" Ja sam ozbiljan čovek koji je uvek mislio i bio spreman na sve, pa sam tako i imao rezervu za sve. Ali, Mara me toliko preokupirala da nisam stigao da nađem rezervu. Pa, ako može Deda Mraz da interveniše, bilo bi super – kaže Ojdanić u svom stilu.

Kada je čuo Erinu želju, Radiša Trajković Đani je odmah poželeo nešto slično jer, kako kaže, nije njegov vremešni kolega bolji od njega.

– Hoću i ja da se švalerišem, pošto je švalerisanje u trendu. Zato mi, razumljivo, treba švalerka. Ne pravim pitanje kakva je, imam poverenja u ukus Deda Mraza – poručuje Đani.

Za razliku od kolega, Dragan Kojić Keba ni ne pomišlja na drugu ženu, već bi da još više učvrsti brak sa suprugom Oljom.

– U 2015. godini voleo bih da se venčam u crkvi sa mojom Oljom. Mora cela naša porodica da bude na okupu da bismo posle toliko godina zajedničkog života priredili venčanje u svetoj kući – otkriva Dragan Kojić Keba.

 

Džak para

Acko Nezirović ne krije da mu je stalo do para i da su sve njegove želje vezane za novac.

– Da se ne lažemo, svako od nas bi najradije viknuo na sav glas: "Deda Mraze, donesi mi džak para!" Uz zdravlje i ljubav, to nam je najpotrebnije jer parama možemo da kupimo sve što nam treba – iskren je Nezirović. Slično razmišlja i Angel Dimov, koji bi voleo da dobije džakče para da izmiri dugove koje ima.

– A ako može nešto i da pretekne bilo bi lepo. Ako ne može, nikom ništa, dovoljno je da pokrije dugove.

 

Hitovi za ćerku, muškarčina za mamu

Goca Božinovska za sebe ne želi ništa, bar dok se ne ispune želje vezane za njenu decu.

– Za ćerku Jelenu mi trebaju hitovi, za Zoranu mi treba master diploma, a za sina Mirka privatni posao! E, ako mi najmoćniji Deka u svemiru ispuni želje vezane za njih, onda i meni može da pošalje nešto. Recimo, muškarčinu koja će me prihvatiti u paketu sa decom, problemima, računima, prohtevima i željama, što je malo verovatno – iskrena je Goca.

 

Dasa i knjige

Nataša Đorđević kaže da je molila Deda Mraza da joj pošalje jednog dobrog dasu. I uz njega, gomilu knjiga.

– Treba mi dobar frajer, za sve i svašta. Ne mogu da ga opišem, ali znaće Deda Mraz kakvog da mi pošalje. Osećam da je tu negde, blizu, samo malo fali pa da nam se putevi ukrste. A knjige hoću jer moram da budem u trendu. Mnogi na estradi se hvale kako stalno čitaju, rade na sebi, pa hajde da i ja budem u trendu!

 

Album i koncert

Peđa Medenica bi bio presrećan da u gomili novogodišnjih poklona bude njegov prvi solistički album.

– Još pre 13 godina sam nameravao da objavim album. Godine prođoše, a ja nikako da završim taj važan posao. Zato, Deda Mraze, pomagaj!

Ana Bekuta bi solistički koncert u Beogradu.

– Ova godina biće mi u znaku jubileja. Koncertom u Beogradu obeležila bih tri decenije na estradnoj sceni. Volela bih da to bude za moj rođendan u septembru. Jer, 1985. godine, pred moj rođendan, pojavio se na tržištu moj samostalni diskografski prvenac – kaže Bekuta.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here