Defanzivac Crvene zvezde rekao je posle poraza od Totenhema u četvrtom kolu Lige šampiona da veruje da bi ishod meča bio potpuno drugačiji da su ‚crveno-beli‘ realizovali neku od šansi sa početka utakmice.

 

– Milan je imao tu priliku pri rezultatu 0:0, pa smo imali još dve prilike kada su oni vodili 1:0 i u drugom poluvremenu smo imali još jednu šansu. Nažalosti, nismo ih iskoristili i to nas je na kraju koštalo svega. Mislim da bi utakmica bila totalno drugačija da smo poveli 1:0, kada je Milan imao priliku. Ne bi nam dali gol, Verujem u to da nam ne bi dali gol jer bismo se mi kompaktno držali, imali bismo motiv više i navijače. Energija bi bila drugačija. Ovako su oni iz nekih naših polušansi i grešaka davali golove, što je razlika jedne takve ekipe, koja ima kvalitet u napadu. Svaka im čast, dali su nam golove, ali mislim da nas nisu izigrali ni za jedan gol. Ti golovi su rezultat naših grešaka, loših postavljanja – istakao je Miloš Degenek.

Milojević: Oni su nivo iznad nas

2 COMMENTS

  1. Napisah komentar na trenerovu izjavu, a sad moram i na ovu sliku naseg mentaliteta. Disciplina u sportu je da se igra do zadnjeg zvizduka, ovaj mladi covek ocito zivi u nekim filmovima kad misli da bi jedan ili dva gola zaustavili protivnika, ne , nego bi mi po obicaju stali, zavrsili utakmicu na poluvremenu a onda u drugom primili 4 gola jer protivnik igra do zadnje sekunde. Odkud nasim mladicima ideja da ako povedu to garantuje pobedu na kraju, pa ne jednom smo popili tu gorku pilulu. Samoobmana je da smo iz gresaka pobedjeni, ne nego su greske posledica inferiornosti, za svaki gol su bili brzi i precizniji od nase odbrane, koja je ko sir suplja, spora, neinteligentna. Vise treninga, trcanja, snage, discipline, postovanja, vaspitanja, evo dajem recept kao amater a na osnovu igre protivnika, i zelje da bidemo sto bolji, a porazi su deo sporta, nista fatalno, ali nerad je navika gubitnika!!

  2. Toliko su lošiji ne za jedan nivo već za 30 god koliko je prošlo od 1991 …za toliko bi mi mogli ponovo da igramo neki fudbal ..to svi znaju i oni… pa su rekli daj da pravimo biznis pare kad već ne možemo rezultate..ali problèm je jer ti klubovi nisu privatni ..znaci finansiraju se iz budžeta od narodnih para..što znači da nas neko opasno j…pa dokle ??

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here