Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube
Dejan Dragojević

Voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu u sinoćnjem Pretresu nedelje o odnosu bračnog para Dragojević. Milana je zanimalo kako se Dejan oseća nakon zbližavanja njegove supruge Dalile i Filipa Cara i nakon Daliline rečenice “Sve je ovo jedna velika laž” :

– To mi je bilo najteže, baš mi je bilo teško. Ja imam pravo da patetišem, posle sam pričao sa Sandrom, ali šta je tu je. Moram sam da joj kažem jer veće je kajanje kada ne kažeš nego kada kažeš. Dosta tereta mi je palo sa srca, ali ostalo je još – rekao je Dejan pa je priznao da li se kaje zbog nekih postupaka:

– Da li možeš da se vratiš u nazad kada si ti prvi skinuo burmu, prvi je nazvao bivšom, polio, počupao – upitao je Milan.

– Jesam, puštam da se dešavaju stvari same, stao sam po strani. Ako sam ja to zaslužio neka radi – rekao je Dejan.

Marko Đedović je ustao da prokomentariše ovu temu:

– To što on radi je jako sebično, to su neke stvari, koje mi tražimo… Da neko srećan bude pored nas nesrećnih i to nije ljubav. Ja verujem da mu nije lako, kao što verujem da ni u tom odnosu nije bilo lako. Mislim da je još gore što on nije otvoren i neće da priča. Na kraju krajeva, neka je izvređa, bilo bi i njoj lakše. Ja stvarno verujem da bi joj rekao sve i svašta, što bih verovatno i ja u toj situaciji. On ima 26 godina, još 30 puta će proći kroz ovakve stvari – komentarisao je Đedović.

– On gleda sve ovo kao privremenu situaciju, hoće da izađe odavde, pa da gleda sve. Juče je plakao 24 sata, mora neko da ga konačno prodrma i da ne shvata sve kao privremenu situaciju. Ja sam mu govorila da ne može to raditi ni sebi, ni njoj – govorila je Sandra Rešić.

– Dalila je meni rekla da svakako ne bi bila sa njim, čak i da nije Cara. Jednostavno se sve ugasilo. Svi smo mi prošli kroz to, misliš da ćeš da crkneš i posle mesec dana te prođe – dodao je Đedović.

– Najveći strah ima od dva pitanja – da li je ona zaljubljena u Filipa Cara i da li ovo znači razvod. Ne mogu da grešim dušu, ispred mene nikada nije rekao nijednu ružnu reč o Dalili, samo je rekao da nije to zaslužio – nastavila je Rešićeva.

– Desilo se ovde i Slobi i Kristijanu, nije prvi put. Ovde imam dosta vremena za razmišljanje i preispitivanje, nemamo šta da nam odvlači pažnju. Ovde su ljudi usmereni jedni na druge, napolju se to ne vidi i ne razmišljaš, a ovde imaš vremena za to. Jer kada si u vezi 24 sata si usmeren na tu osobu, ovde je sve na tankom ledu i pronađu nešto drugo što im se svidi. Kažu da je Dejan jedan tip, a Car drugi, jeste ali i pre Dejana je bio drugi – rekao je Marko Đedović.

– Meni je najlakše da sednem i plačem, mi više ne postojimo – rekao je Dejan.

1 COMMENT

  1. Treba da si srecan sto si se resio krljabera.Ne pratim ali ponesto procitam,ako ovo nije neka vasa glupa igra,bezi od olosa sto dalje i ukljuci malo mozak ako ga imas.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here