Foto: Tanjug/AP
Dejan Stanković

Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da je Dejan Stanković danas podneo neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba našeg kluba.

Stanković se pozdravio sa svima u klubu i zahvalio na uspešnoj saradnji, a potom obrazložio svoju odluku:

– Crvena zvezda je moja ogromna ljubav, neopisiva emocija. Sada posle trećeg pokušaja da je uvedem u Ligu šampiona osećam se potpuno prazno, jer najvećoj ljubavi nisam uspeo da pružim ono što sam najviše želeo. Ne mogu dalje. Dao sam sve od sebe. Sada treba neko drugi da pokuša. Meni su ove tri godine najlepši deo fudbalskog života. Nešto što me je dodatno izgradilo, učinilo boljim i kvalitetnijim. Hvala igračima, upravi i navijačima koji su zaslužni za to. Uvek sam osećao njihovu podršku. Baš zato sam odluku da odem doneo kao znak zahvalnosti i želje da Zvezdi uvek bude najbolje. Hvala svima na divnom vremenu provedenom na Marakani. Verujem da su godine uspeha tek pred klubom, a ja ostajem uvek tu za moju Zvezdu, uvek svim srcem, jer Zvezda je život, a ostalo su sitnice – objasnio je svoju odluku Dejan Stanković.

Dejan Stanković napušta funkciju šefa stručnog našeg kluba kao osvajač duple krune, učesnik grupne faze Lige Evrope.

Fudbalski klub Crvena zvezda se zahvaljuje Dejanu Stankoviću na dosadašnjem radu i svim rezultatima. Vrata Crvene zvezde će za Dejana Stankovića uvek biti otvorena jer je on deo našeg kluba.

3 COMMENTS

  1. Преко ноћи се не постаје добар тренер а поготово први тренер. Дејан је требао прво да буде некоме помоћник, да научи посао па тек онда први тренер. Прерано је постао главни-први тренер Звезде. Психички није издржао.

  2. velike emocije vlada kod njega a to ne valja kod sefa sef mora za vreme utakmice da bude hladne glave da bi realizovo svoje pobednicke ideje. mlad je ima vremena srecno deki,

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here