Delegacija OKS u poseti Međunarodnom olimpijskom komitetu

0

Predsednik OKS Vlade Divac sastaće se sa predsednikom MOK Žakom Rogom, kome će predstaviti dosadašnje aktivnosti OKS, kao i planove i ciljeve za naredni period.

Tokom posete, delegacija OKS imaće niz sastanaka sa različitim odeljenjima MOK sa ciljem da prenese detalje o aktivnostima i programima na kojima OKS radi, ali i da u zajedničkom razgovoru pronađu nove načine za implementaciju ciljeva MOK u programe OKS.

Delegacija OKS će se sastati sa odeljenjem MOK za saradnju sa nacionalnim olimpijskim komitetima, kao i sa zamenicom direktora Olimpijske solidarnosti, sa marketing odeljenjem i sa predstavnicima Sportskog odeljenja. Primarni cilj ove posete je da OKS dobije podršku MOK za sprovođenje planiranih aktivnosti, koje su usklađene sa zaključcima kongresa MOK održanog u Kopenhagenu u oktobru 2009.

Predsednik OKS Vlade Divac iskoristiće priliku da čelnike MOK i zvanično pozove da krajem novembra, za vreme održavanja 39. Generalne skupštine Evropskih olimpijskih komiteta i centralne proslava 100. rođendana OKS, budu gosti Beograda.  

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here