Petorica momaka verbalno, potom i fizički napali su predstavnike Partizana pre meča sa Radnikom u Surdulici, posle čega su pokušali da pobegnu u Niš.

Kako prenosi Telegraf.rs, gostovanje Partizana u Surdulici uokviru četvrtfinala Kupa Srbije nije bilo uzbudljivo samo na terenu i tribinama, već je imao i ružnu uvertiru za Deo delegacije crno-belih, koja je doživela neprijatnost na putu ka pomenutom gradu.

U jednom od restorana u Vranju, verbalno i fizički su napadnuti potpredsednik kluba iz Humske Vladimir Vuletić, zamenik generalnog direktora Milorad Nikolić, sudija Osnovnog suda u Vranju, kao i vojno lice, koje je bilo u službenoj pratnji, prenosi Telegraf.

Petorica momaka, među kojima navodno i sin trenera Dinama iz Vranja – Dragana Recka Antića, prišli su stolu, vređajući prvo verbalno, a potom pokušavajući i fizički da se obračunaju sa članovima crno-belih, ali i njihovim domaćinima, zahtevajući da odmah napuste i lokal i Vranje.

U jednom trenutku došlo je do usijanja i činilo se da je tuča neminovna ali je veći incident sprečen kada je pozvana policija, koja se veoma brzo pojavila na mestu incidenta.

U međuvremenu, pomenuta petorka je uspela da napusti restoran, pokušavajući potom da pobegne u Niš, međutim, ubrzo su uhvaćeni i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here