EPA-EFE/JIM LO SCALZO
Demi Lovato

Američka pevačica i glumica Demi Lovato obelodanila je u četvorodelnom dokumentarnom filmu da je sa 15 godina, dok je radila za „Dizni čenel“, bila žrtva silovanja.

Dvadesetosmogodišnja pevačica otkrila je u dokumentarnom filmu Demi Lovato: Ples sa đavolom da počinilac nije kažnjen nakon što je prijavila seksualni napad.

Američka pevačica i glumica nije otkrila identitet osobe koja ju je silovala, već samo da je posle toga „morala stalno da viđa tu osobu“.

Dokumentarni film iz četiri dela prikazan je na virtuelnom festivalu “South by Southwest”.

„Moja #MeToo priča je da nekome kažem da mi je neko to uradio i da nikada nije imao problema zbog toga“, objasnila je Demi u dokumentarcu.

Dokumentarni serijal koji je nastao u produkciji „Jutjuba“ i biće dostupan na ovom društvenom mediju 23. marta, bavi se problemima u životu Demi Lovato. Mlada pevačica suočavala se u raznim periodima života sa traumama, bolestima zavisnosti, a 2018. godine umalo je umrla zbog prevelike količine droge.

Govoreći o silovanju pevačica je istakla da je rekla: Ne.

– To osobi nije bilo važno, svejedno je to učinila. Rekla sam sebi da sam ja kriva jer ipak sam ušla u sobu s njim – objasnila je Demi.

Nakon toga borila se sa samopovređivanjem i bulimijom.

Serijal takođe prikazuje štetu koju je u Deminom životu i na zdravlju ostavilo predoziranje drogom, 2018. godine.

Pevačica je prebačena u bolnicu nakon što je pronađena u nesvesti u svom domu u Los Anđelesu.

– Lekari su rekli da imam još pet do deset minuta.

Posle tri moždana i jednog srčanog udara, pevačica ima, kako je ranije objasnila, oštećenje mozga i i dalje oseća posledice. Te posledice uključuju zamagljen vid, što znači da ne može da vozi i da otežano čita.

Demi je i ranije otvoreno pričala o borbi sa zavisnošću i bulimijom u dokumentarnom filmu “Simply Complicated” iz 2017. godine.

Ponovo je pokrenula svoju pevačku karijeru na prošlogodišnjoj dodeli Gremi nagrada i izvela je američku himnu na “Superboulu” 2020. godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here