Youtube/Zadruga Official
Deniz Dejm

Deniz Dejm, jedna od najpoznatijih starleta iz Slovenije pre ulaska u Zadrugu 5 zaintrigirala je javnost kada je iznela skandalozne detalje iz života.

Učesnica koja se na intervjuu za rijaliti pojavila gole zadnjice, otkrila je da se, uprkos glasinama, nikada nije bavila prostitucijom.

– Ja se ne borim sa tim, pošto je za mene prostitucija posao kao i svaki drugi, ja poštujem to, ali nikada nisam nudila usluge, ako neko u to želi da veruje, neka veruje, ja se ne bavim demantima, ali ja ne radim kao prostitutka i svoje usluge ne nudim nikome za novac.

Deniz je pred ulazak u Zadrugu otkrila i šta misli o seksu pred kamerama, a na pitanje da li joj se dopao neki učesnik Zadruge, otkrila da joj se svidela bivša učesnica!

– Pa, ja sam uvek za neke erotične i ljubavne afere, trenutno mi se sviđa Ana Korać, predivna je, srela sam je na nekoj klinici i odmah me je napalila kada sam je videla. Prelepa je i prezgodna devojka, privukla me je svojim izgledom.

Deniz je otkrila i da li je imala nekih neprijatnih iskustava zbog načina na koji se predstavlja u javnosti, a potom i koje je plastične intervencije imala.

– Od kada sam stigla u Srbiju, u Beograd, stalno mi zvoni telefon za neku prostituciju priču, ali ja se time ne bavim i nemam vremena za muškarce, pošto ja sada pravil stajlinge za Zadrugu. Imala sam, od nekog fizičkog nasilja, do nekih neprijatnih scena, gde su mi muškarci želeli smrt i nazivali me degutantnim imenima, ali to je sve šoubiznis i ja sam borac.

Potom je priznala da je neke operacije platila, neke ne…

– Ja sam zadnjicu dobila na poklon od jednog famoznog turskog hirurga, koji je radio sve najveće balkanske zvezde, bila sam mu muza, a inače za ove korekcije ja sam uložila dosta, ali na vreme dobijem pomoć od nekih muškaraca.

Slike možete pogledati OVDE.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime