Zadruga Official-Printscreen/Youtube
Deniz Dejm

Deniz Dejm izabrana je za ovonedeljnog vođu, a došlo je vreme da ona podeli budžet zadrugarima i kaže im sve što zaista misli o njima:

– Hvala svima na šlihtanju, ja sam to rado prihvatila. Prvi veliki budžet dajem sebi, dala bih i dva. Sandi dobija mali budžet, kažnjeni smo bili zbog njega, treba nulu da dobije – rekla je Deniz.

– Sledeći mali budžet ide Irmi, ona je najveći odron! Nisi nikakva pevačica, možeš u nekom podrumu pevati, ne ličiš ni na šta. I Aleks dobija mali budžet, ne družimo se, ne prijaju mi takvi ljudi – nastavila je Deniz.

Ona je sledeći budžet dala Dinu Dizdarević:

– Tebi mali jer si mi ukrao slatkiše – rekla je Deniz.

– Miki ja smo ukrali i baš smo uživali u slatkišima – rekao je Dino kroz smeh, pa objasnio kako je izgledala krađa.

– Mali ide Kariću ne družimo se nešto dosta, nisi mi više iritantan – rekla je Deniz.

– Zbog glumca sam imala najveći blam ovde u Zadruzi, nije mi to trebala, još i šlag. Evo ti mali budžet – rekla je Deniz.

– Sale Luks, bio si dosadan, ja sam ušla u najgledaniji rijaliti i umesto da me naučiš nešto ti ništa – rekla je Deniz i dala mu mali budžet.

– Mali budžet je za Mihića, za mene je posao ako mi kažeš da sam prostitutka, a šta si ti. Ti se ili ložiš na prostitutke ili nemaš mu*a da se suprostaviš. Ako bi me malo više izr*kao možda bi dobio veći budžet – rekla je Deniz i nasmejala sve.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here