EPA/Flavio Lo Scalzo
Haime Lornte

Španski glumac Haime Lorente (28) kaže da mu je svetska popularnost koju je stekao serijom “Kuća od papira” („La Casa de Papel“) u potpunosti promenila život i učinila ga haotičnim.

-Imam neke kolege koje vole što su popularni, ali to nije moj slučaj. Sa uspehom serije moj život se okrenuo za 180 stepeni i nastao je potpuni haos. Sve se dogodilo veoma brzo, a niko te ne nauči kako da se nosiš sa time – rekao je glumac u razgovoru za španski El Pais.

On je dodao da radi sa terapeutom, jer nije bio sposoban da prihvati iznenadnu popularnost. Zahvaljujući toj pomoći naučio je da kaže “ne”.

View this post on Instagram

☀️

A post shared by Jaime Lorente Lopez (@jaimelorentelo) on

-Ranije mi je smetalo kada me zaustave na ulici ili u restoranu da se fotografišem, jer nisam uspevao da ih odbijem. Ali naučio sam to da radim, jer sam zbog jedne obične fotografije bio ogorčen pola sata. Razumem da sam u dnevnim sobama mnogih ljudi, čak i u njihovim krevetima, ali to je moj način da preživim ovo – kaže Lorente.

Čak ni obavezno nošenje maske zbog pandemije korona visura mu ne pomaže da se sakrije.

-Koliko god da se pokrijem maskom, ljudi me prepoznaju. Tačno da je bolje kada mi je veći deo lica prekriven, ali me i dalje zaustavljaju – priznaje on i dodaje da ima čak i onih koji pokušavaju da mu skinu masku kako ne bi bilo sumnje da je to stvarno on.

View this post on Instagram

??????

A post shared by Jaime Lorente Lopez (@jaimelorentelo) on

Kaže da mu suočavanje sa samim sobom tokom karantina uošte nije lako palo. Uočio je da mu se mnoge stvari ne dopadaju.

-Suočio sam se sa sobom na različite načine, patio sam jer nisam bio srećan. Sada znam da ne želim rutinu od ranije. Godinama sam samo snimao, a kada sam stao bio sam zatvoren u kući. Nisam znao gde ću. Tokom izolacije mi nije nedostajao posao, nedostajalo mi je ono što sam prestao da radim zbog previše posla – da idem u rodnu Mursiju, da vidim porodicu i da budem sa prijateljima, to su moji trenuci kada mogu malo da se opustim – navodi popularni glumac.

View this post on Instagram

Ya disponible la cuarta temporada❤️

A post shared by Jaime Lorente Lopez (@jaimelorentelo) on

Kako kaže, odjednom je shvatio da nema hobije, a onda je dao jedan savet.

-Mislim da je važno da živimo u sadašnjosti i uživamo u stvarima koje smo ranije uzimali zdravo za gotovo – rekao je Haime.

Glumac je veoma popularan na Instagramu, zapravo jedan je od najpopularnijih Španaca na ovoj društvenoj mreži sa 15,5 miliona pratilaca.

View this post on Instagram

Repito las fotos como se me repiten los días.

A post shared by Jaime Lorente Lopez (@jaimelorentelo) on

“Kuća od papira” najgledanija je Netfliksova serija svih vremena u kojoj se ne govori engleskim jezikom. Naredne godine biće prikazana poslednja, peta sezona, čije je snimanje počelo u avgustu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here