Tanjug/AP
Jokić je bio posmatrač zakucavanja igrača Golden Stejta

Šampion Golden Stejt pobedio na svom terenu pošto je nedostižnu prednost stekao u prvom poluvremenu – 122:105.

U prve dve utakmice ove sezone, koje su igrane u Denveru, bilo je 1:1. Prvi meč pred šampionovim navijačima pripao je prvaku, koji je prvi deo utakmice završio sa 17 poena prednosti (67:50), jer je u poslednja dva minuta imao seriju 14:0, a sledeći duel je 2. aprila, isto na terenu Golden Stejta.

Njegova uzdanica Klej Tompson je postigao 39 poena, a za trojku je šutirao 9 od 11. Kevin Durent je dao 26, a Stiv Kari 17.

Denver nije imao tako raspoložene košgetere. Nikola Jokić je ovaj put bio i bez dabl-dabla. Dao je 16 poena (5-8 slobodna bacanja, 4-9 za dva, 1-1 za tri). Imao je i šest skokoiva (3+3), četiri asistencije i jednu blokadu. Igrao je 29 minuta.

Tako je tim iz Kolorada turneju u gostima završio s dva poraza (uspešniji bio i San Antonio) i pobedom protiv Lejkersa. Slede tri utakmice kod kuće, redom s Minesotom, Dalasom i Indijanom, a zatim opet serija u gostima (četiri meča).

Hjuston je kod kuće savladao Filadelfiju sa 107:91. Igrač gostiju Boban Marjanović je opet bio samo posmatrač, a domaćinov as Džejms Harden bio je najefikasniji na meču s 31 poenom (3-11 za tri).

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here