Depardje pljačkao grobove i krao kola

0

A onda je postao slavan, upoznao Putina i rešio da milione prebaci u Rusiju

Francuski glumac je sa 16 godina tri meseca proveo u zatvoru posle krađe automobila, a školske praznike provodio je u javnim toaletima na aerodromu Orli, gde je radila njegova baka.Zbog novca je bio i nasilnik u 20. godini.

 

"U tim godinama je u meni bio siledžija koji je živ i koji mrda", napisao je glumac.

 

U knjizi "Tako je bilo" Depardje navodi da nikad nije trebalo da bude rođen.

 

"Preživeo sam svo nasilje koje je moja jadna majka sprovodila sama nad sobom sa šivaćim iglama i ostalim stvarima. Treće dete koje nije želela bio sam ja. Preživeo sam", piše glumac u knjizi.

 

Obijao je trafike i pomagao da se pljačkaju grobnice. Majka mu je rekla da je htela da on plati za seksualni odnos između njene majke i očuha koji su živeli u blizini, a nameravala je da napusti svog supruga.

 

"Teško je i da pomislim da sam te skoro ubila", govorila mu je kasnije kroz život.

 

U autobiografiji takođe piše o neočekivanom prijateljstvu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, kao i o smrti sina Žulijama 2008. godine.

 

Slavni glumac je počeo da luta ulicama sa svojih 10 godina i, kako kaže, brzo je shvatio da je postao privlačan muškarcima. Takođe je priznao da je povremeno pomagao čoveku da iskopaju sahranjena tela na groblju i ukrade nakit i cipele od njih.

 

Pročitaje još:

* Tvrdi da nije alkoholičar a pije "kao smuk"

* Depardje: Srećan sam što Srbija ne prati EU

* Depardije se "ubio" od alkohola pa nije došao na premijeru filma

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here