Foto: MN Press
VK Radnički Kragujevac

Vaterpolisti Radničkog i Crvene zvezde sutra od 19 sati u Kragujevcu igraju zaostali meč prvog kola doigravanja za plasman od 1. do 6. mesta Superlige Srbije.

Ovi rivali sastajali su se tri puta u dosadašnjem toku sezone, na tri različita fronta i sva tri puta su Kragujevčani bili uspešniji – dva na Zvezdinom bazenu, u Superligi (10:8) i polufinalu Kupa (9:8) i jednom u Regionalnoj ligi u Splitu (13:8).

Crveno-beli su nedavno izvršili promenu na klupi, pa je trenera Aleksandra Filipovića zamenio crnogorski stručnjak Mirko Vičević.

– Promena trenera prouzrokovala im je šok terapiju i mislim da su podigli nivo igre. Definitivno su postali agresivniji i bol?e plivaju. Međutim, i oni i mi smo ušli u veoma zgusnut raspored i umorni smo od igranja na tri fronta, pa će sa te strane obema ekipama biti teže u ovom duelu. Očekivanja u našem taboru su standardno najviša i idemo na novu pobedu. Nadam se da će nas publika ponovo podržati u još jednoj izuzetno važnoj utakmici – rekao je Nikola Lukić, reprezentativac Srbije iz redova Radničkog, za klupski sajt.

Kragujevčani su u odličnom ritmu još od kraja godine, kada su osvojili Kup Srbije i od tada su samo jednom kiksnuli, na gostovanju Olimpijakosu.

– Osim prve utakmice u Atini, u svim ostalim smo neporaženi. Podigli smo nivo igre i voleo bih da nastavimo ovim tempom. Vidi se da igramo jedan za drugog, sklopile su se kockice i delujemo kao pravi tim. Nadam se da će tako biti i protiv Crvene zvezde i da ćemo ostvariti novu pobedu – zakllučio je Lukić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here