Evo kakva će vam biti sledeća nedelja kada je u pitanju ljubav!

Ovan

Početkom nedelje mislićete da ne postoji šansa da ostvarite svoju ljubavnu zamisao. Ovo nije savršena nedelja za vas, ali samo zato što vas vodi pogrešan osećaj da ne možete da ostvarite vezu na nivou na kojem želite. Do subote, taj osećaj prolazi! Vreme za akciju je vikend!

Bik

Ove nedelje, vi i partner osećate se kao da ste telepatski povezani. Komunikacija je odlična, ali i faktor uzbuđenja, naročito u petak. Super nedelja za vrelu akciju ili ostvarivanje neke ljubavne želje. Ako ste “singl”, upoznaćete nekoga krajem ove nedelje i to na vrlo neočekivani način.

Blizanci

Osećate povezanost sa osobom koja želi isto što i vi. Problem nastaje ukoliko ste oboje u drugim vezama, pa se pripazite.

Ako trenutno niste u vezi, saznaćete da je neko “bacio oko” na vas još odavno, i moguće je da tu osobu stalno viđate u sportskom okruženju, ako šetate ili idete na vežbe.

Rak

Ova nedelja biće puna ljubavnih uspona i padova. Iako ćete se susresti sa neočekivanim problemima, isplivaćete lako iz njih jer ste ove nedelje puni samopouzdanja i znate šta hoćete. Slobodni, velike su šanse za vezu na jednu noć ove nedelje!

Lav

Došao je trenutak za promene. Čak i ako one nisu direktno u vašem ljubavnom životu, odraziće se na njega. Vaš život je ove nedelje magnet za privlačenje dobrih, novih prilika.

Vi ste u centru tih promena, morate da prelomite, one neće doći same od sebe. A ukoliko uključuju vašu vezu, znajte da rizikujete mnogo!

Devica

Nedelja za velike odluke kada je ljubav u pitanju. Ostaćete pribrani iako je oko vas haos, i sredinom nedelje donećete važnu odluku. Verujte svom srcu i ne dozvolite da vas “uljuljkanost” poremeti.

Vaga

Nepredvidiva nedelja je pred vama kada je u pitanju ljubav. Venera i Uran će biti u suprotnim pozicijama u petak, što signalizira vreme za promene. Ako ste sami, upoznaćete nekoga pored koga se osećate kao da vladate svetom. Ali dobro pazite, da li je ta osoba baš ono što želite?

Škorpija

Venera i Uran uticaće i na vašu vezu, i partner će početkom nedelje uraditi nešto što je potpuno izvan njegovog ili njenog karaktera. To će vas iznenaditi, a samo od vašeg raspoloženja zavisi da li će iznenađenje biti prijatno, ili neprijatno. Slobodni, u subotu je dan kada ćete dobiti poruku od osobe o kojoj razmišljate već duže vreme.

Strelac

Strelčevi koji su u vezi će ove nedelje osećati pritisak. Da li je zbog obaveza, ili nekog nerešenog problema koji ih i dalje pritiska, imaće utisak da je sav teret sveta na njihovim plećima. Slobodni Strelčevi dobiće neočekivani poziv od osobe za koju su ranije bili zainteresovani. Pazite se, zapravo želi uslugu!

Jarac

Nedelja velikih promena za Jarčeve, bili u vezi ili slobodni. Ove nedelje potreban vam je prostor, vreme za razmišljanje i uživanje u samim sebi.

Ako ste u vezi, moguće je da ćete osetiti želju da budete slobodni, ili da barem proredite viđanje s partnerom. Ako ste slobodni, odjednom ćete shvatiti da osoba za kakvu biste se “zakleli” da nije vaš tip privlači svu vašu pažnju i okupira vaše misli!

Vodolija

Imaćete problem u porodici ove nedelje, zbog čega će vam ljubav pasti u drugi plan. Pošto ste velikodušni, probaćete da pomognete i zanemarićete sopstvene potrebe i mir.

Ako ste slobodni, ovo nije nedelja kada ćete “poraditi” na ljubavnom statusu. Ako ste u vezi, čvrsto verujte u ono što je važno i ne dozvolite da vas usputni problemi poremete – biće gotovi već naredne nedelje.

Ribe

Očekuje vas veliko iznenađenje kada je u pitanju ljubav. Biće prijatno! Ako ste u vezi, partner će uraditi nešto o čemu dugo maštate, a možda im niste ni rekli. Ako niste u vezi, očekujte da se “niotkuda” pojavi osoba sa kojom imate veoma jaku hemiju. Duboko udahnite i prepustite se!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here