MTEL GLOBAL
Močvara

MOČVARA, nova detektivska serija, prati inspektora Nikolu Krsmanovića u potrazi za ubicom. Ritualna i bizarna ubistva žena nižu se u uzavrelom Beogradu. Sve žrtve imaju nešto zajedničko, a inspektor Krsmanović pokušaće sa svojim kolegama da otkrije šta ih to povezuje i ko je ubica. Prateći tragove, svi će se suočiti i sa svojom prošlošću, tragedijama i promašenim životima.

Serija je već nakon prve epizode privukla pažnju ljubitelja krimi serija, ali i drugih koje su zaintrigirali naslov u novinama i preporuke prijatelja na društvenim mrežama. Močvara je dobila mnoge komentare, od mračna i moćna, sumorna ali realna, do strašna ali fenomenalna, a ocene koje dobija su pretežno visoke.

Jedni hvale glumu Gorana Bogdana, drugi hvale odabir glumačke ekipe, a treći muziku u seriji.

Serija je premijerno prikazana 6. septembra na kanalu SUPERSTAR TV. Ako ste propustili neku epizodu, ne brinite. Serija Močvara i sve emitovane epizode od sada su dostupne u GO4TV Video klubu. GO4TV je usluga namenjena našim ljudima u dijaspori koja omogućava gledanje 250+ ex-YU tv kanala i najnovijih serija. Pored serije Močvara, u Video klubu nalaze se i druge top serije: Tajkun, Slatke muke, Državni službenik, Neki bolji ljudi, Tate, Igra sudbine i mnoge druge.

Ukoliko i vi želite da pratite ex-YU tv kanale i najbolje serije domaće produkcije, postanite korisnik GO4TV usluge kupovinom jednog od STAR paketa. Kupovinu STAR paketa možete da obavite na veb sajtu https://go4yu.com/star-paketi. U toku je i super akcija “Plati 6, gledaj 12” u okviru koje svi kupci pretplate dobijaju 6 meseci gratis korišćenja GO4TV usluge.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime