Devojci istrulile grudi nakon plastične operacije

0

youtube/NNM News
Na grudima se posle operacije pojavila gangrena
 

Devojka iz Velike Britanije se našla u neverovatnoj agoniji posle nestručno obavljenog zahvata na grudima kada je dobila nekrozu i gangrenu koje su joj izazvale velike zdravstvene probleme. Morala je da se izbori sa neverovatnim bolom koji ju je izjedao iznutra 14 dana posle operacije.

Posle nekoliko nedelja lekari su morali da joj odstrane bradavice, što je uništilo njeno samopouzdanje i upropastilo joj vezu s partnerom. Hirurzi su joj obećali bolji život, ali je dobila mnogo više problema nego što je očekivala.

Rane nisu dobro zarastale, pa je ona odlučila da potraži mišljenje i drugih lekara i medicinskog osoblja. Tada je shvatila da je situacija ozbiljna i opasna jer se očekivano isceljivanje rana nije dogodilo.

– Oh, ovo se dešava, ali meni se nije dogodilo duže vreme – rekao joj je hirurg koji je uradio ovu operaciju posle koje su ćelije počele da trule.

Na kraju je rizik postao tako veliki da je bilo neophodno odstraniti inficirane delove.

– Moje grudi nikad neće biti iste i neću nikad dobiti ono čemu sam se nadala – rekla je ona i istakla da je u velikoj depresiji od ove strašne nesreće i da pije lekove kako bi izašla iz stanja u kome se trenutno nalazi.

Uprkos velikom strahu od ponovnog zahvata, ona se odlučila da pokuša opet kako bi ozdravila. Sada se oseća kao nova osoba i može opet da se pogleda u ogledalo i da veruje u sebe.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here