Devojka namerno HIV-om zarazila 324 muškarca

0
 

Kenijka koja je zarazila veliki broj muškaraca HIV-om
 

U Keniji je jedna studentkinja iz Nakure otkrila da je virusom HIV-a inficirala 324 muškarca sa kojima je imala seksualne odnose. Ona je jedan od najopasnijih virusa na svetu “zaradila” na žurci od nepoznatog momka sa kojim je imala seks. Ono što je najstrašnije u celoj priči je to što ona želi da inficira ukupno 2.000 ljudi kako bi se osvetila muškom rodu.

 

Devojka je celu priču otkrila na Fejsbuku kroz grupu “Kenyan Scandals (Kenijski skandali). Ona ih je pozvala i rekla da želi nešto da im otkrije, ali da njen identitet ostane neotkriven. Kada je dobila njihovo uverenje krenula je sa svojom životnom pričom.

 

Sve je počelo 22. septembra 2013. godine, dan koji nikada neće zaboraviti. Ona je sa prijateljima izašla u neki klub gde se napila. Svi zajedno su se vratili u hostel gde su nastavili sa žurkom. Sledećeg jutra se probudila pored muškarca pod imenom Džavan koji je sa njom imao seksualne odnose. Ona je toliko bila pijana, da se ničega ne seća.

 

Pitala je Džavana da li je imao kondom tokom seksa, na šta je on odgovorio da je preduzeo sve mere zaštite. Međutim, dok se kasnije tok dana tuširala otkrila je spermu na sebi. Uplašila se da je možda ostala trudna, ili da je dobila neku seksualno prenosivu bolest poput HIV-a.

 

Njen svet se srušio kada se testirala na ovaj opaki virus, i kada je test pokazao da je pozitivna. Kada se suprotstavila Džavanu rečima da ju je on zarazio, momak je odgovorio da je infekciju možda dobila od nekog drugog. Devojka je potom pala u depresiju i počela da pije. Čak je pomišljala i na samoubistvo.

 

Ubrzo nakon toga počela je da razmišlja da neko mora da plati zbog toga što je obolela od smrtonosne bolesti. Počela je da prihvata situaciju u kojoj se našla, ali je takođe obećala sebi da će sve muškarce naterati da pate. Znala je da je veoma privlačna, i da neće imati problema da bilo kog muškarca odvede u krevet. Sada joj je cilj da što više muškaraca zarazi HIV-om.

 

Devojka tvrdi da je do sada infekciju prenela na 324 muškaraca. Oko 156 njih su studenti na njenom univerzitetu, a ostatak su advokati, poznate ličnosti, političari, i oženjeni muškarci. Prema njenim tvrdnjama, ona dnevno ima seks sa četiri osobe.

Međutim, kenijski mediji su otkrili identitet devojke kako bi zaštitili nevine ljude.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here