Devojka nije upucana pa izbačena, već je pregažena: Vozač pobegao!

0

Vesti
Policija poziva da se jave očevici i građani, koji imaju bilo kakva saznanja o vozaču koji je izazvao ovu saobraćajnu nesreću ili automobilu koji je u njoj učestvovao
 

Prema prvim informacijama koje je policija dobila kako od "očevidaca", tako i iz hitne pomoći mislilo se da je beživotno telo devojke izbačeno oko 18 sati iz nepoznatog vozila na Somborskom bulevaru u Novom Sadu u naselju Telep.

Očevici su tvrdili da su se "prvo začuli pucnji", nakon čega se telo devojke iznenada pojavilo u desnoj kolovoznoj traci, prema Veterniku. Na lice mesta odmah je došla ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć i mnogobrojne policijske patrole, koje su odmah obustavile saobraćaj, da bi se tokom uviđaja posumnjalo da je reč o teškoj saobraćajnoj nesreći i da nije korišćeno nikakvo oružje.

– Na licu mesta nisu nađeni nikakvi tragovi nastali korišćenjem vatrenog oružja. Zbog sumnje da se radi o saobraćajnoj nesreći, a ne o ubistvu, beživotno telo je odmah preneto na Institut za sudsku medicine, čiji su doktori hitno uradili obdukciju. Sudsko medicinskim veštačenjem isključeno je odmah da se radi o ubistvu – za ALO priča izvor iz istrage.

Ona je od siline udarca odbačena, nakon čega je pala na asfalt, a posle čega je na nju naletelo taksi vozilo, koje je još prešlo preko nje. Taksista se odmah zaustavio i pokušao da pomogne, međutim bilo je prekasno!

– Kišica je padala. Vreme je bilo katastrofalno za vožnju, Taksi je odmah stao, a vozač je pokušao devojci da ukaže pomoć, ali za to je već bilo prekasno. Čak je usmeravao druge vozače, kako još neko ne bi naleteo na nesrećnu devojku, kojoj je od udara ispala pokazna karta za gradski prevoz, koju je najverovatnije nosila u rukama – kaže Saša I. jedan od stanara višespratnice u Somborskom bulevaru, dodajući da je lice devojke svo bilo okrvavljeno.

Sve policijske snage u gradu i okolini, odmah su započele potragaju za vozačem koji je na Somborskom bulevaru, kod broja 28, usmrtio ovu Novosađanku.

"Policijska uprava Novi Sad poziva očevice i građane koji imaju bilo kakva saznanja o vozaču koji je izazvao ovu saobraćajnu nesreću ili automobilu koji je u njoj učestvovao, da se jave pozivom na brojeve telefona: 064 892 4149 ili 192.", stoji u saopštenju iz Novosadske policije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here