Youtube
Al Paćino i Mejtal Doan

Posle skoro dve godine veze, Mejtal Doan, 43-godišnja izraelska glumica, otkrila je da je raskinula sa 79-godišnjim Alom Paćinom zbog prevelike razlike u godinama.

– Teško je biti s tako starim čovekom, pa bio on i Al Paćino – rekla je glumica za izraelski časopis La Isha, a prenosi Pipl.

– Razlika u godinama je prevelika. Trudila sam se to da zanemarim, ali, da budem iskrena, on je sada jedan starac. I uz svu moju ljubav, to nije opstalo. Nedavno smo se posvađali i ostavila sam ga, ali ga zaista volim i poštujem. Drago mi je što sam bila uz njega kad god mu je to bilo potrebno i što sam deo njegovog nasleđa – dodala je Mejtal.

“To mi je čast. Srećna sam što smo bili u vezi i nadam se da ćemo ostati dobri prijatelji.”

Doan je takođe ispričala kako joj Paćino nije kupovao mnogo poklona.

– Kupovao mi je samo cveće – rekla je ona i dodala: “Kako na pristojan način da nekome poručiš da ne voliš da trošiš novac?”

Paćinovi predstavnici za štampu nisu se oglašavali ovim povodom.

Par se poslednji put pojavio u javnosti na premijeri Skorsezeovog filma “Irac”, u društvu Paćinove osamnaestogodišnje ćerke Olivije. Glumac je za ovu ulogu bio nominovan za Oskara.

Paćino i Mejtal Doan su prvi put viđeni zajedno 2018. godine na jednoj holivudskoj žurci.

Glumac je pre toga 10 godina bio u vezi s argentinskom glumicom Lusilom Solom. Njena ćerka Kamila Moroun, koja sada izlazi s Leonardom Dikapriom, odrasla je uz Paćina i veoma su bliski.

Paćino je dobio ćerku Oliviju i njenog brata blizanca Antona s glumicom Beverli D’Anđelo, s kojom je bio od 1996. do 2003. godine. Rastali su se dve godine nakon što su dobili blizance. Glumac ima i tridesetogodišnju ćerku Džuli s učiteljicom glume Džen Tarant.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here