Leto je počelo a njim na scenu stupa i letnja moda. Ovo leto svuda su dugačke romantične haljine, resice, čipka,šljokice i jarke boje. Za šta biste se vi opredelili?

Letnje, dugačke, lepršave haljine ovo leto su apsolutni hit. U pastelnim ili jarkim bojama, sreću se u većini prodavnica,butika kao i na modnim pistama. Ovaj komad garderobe je veoma zahvalan jer se lako kombinuje i zgodan je za svaki deo dana. Uz pravu obuću i aksesoare može biti lepršava dnevna varijanta dok za noć može da čini zavodljivu kombinaciju.

Ono što je aktuelno cele godine, pa je tako i ovo leto u trendu, je mala elegantna, jednostavna haljina. Bilo da se radi o crnoj, crvenoj ili nekoj drugoj boji koja je trendi ovog leta kao što su žuta, crvena, narandžasta, ovakva haljina će uvek biti pun pogodak. Nije zahtevna ni kada su u pitanju aksesoari.

Pogledajte šta je još hit ove sezone!

Šljokice, šljokice i samo šljokice. Poptuno je nezamislivo leto bez šljokica. Na telu, u kosi ali i na odeći. Haljine, kombinezoni, suknje u crnoj, tirkiznoj i zlatnoj boji apsolutni su hit ove sezone. Zlatna šljokičasta haljina i preplanuli ten predstavljaju dobitnu kombinaciju.

Razigrane i zabavne, resice su ovo leto apsolutni hit. One prate ritam naših pokreta i daju na dramatičnosti i senzualnosti. Čine da se osećamo kao da smo na sceni, ili u nekom filmu. Svakako su veoma zavodljive i privlačne dok se njišu u ritmu vaših koraka.

Trikovi za moderne letnje frizure!

Štrikani kupaći, štrikane haljine, štrikani ogrtači…Ručni rad i ove sezone predstavlja apsolutni hit, pogotovo u kolekcijama koje se mogu nositi na moru. Ta rustičnost kojom odišu u jednom novom obliku, je upravo ono što ih čini neodoljivim.

Koji je vaš omiljeni trend ovog leta?

Pročitajte i ovo: Svevideća tašna je novi modni hit?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here