Fudbaler Juventusa Paulo Dibala rekao je u intervjuu za ,,Si-En-En“ da je Barselona veliki klub i da bi bilo lepo igrati sa Leom Mesijem.

Sjajni Argentinac je bio želja velikog broja klubova, posebno PSŽ-a i Mančester junajteda pre nekoliko sezona, da bi potom produžio ugovor sa Juventusom.

– Junajted i PSŽ su me želeli – kratko je prokomentarisao Dibala.

On je potom nastavio sa hvalospevima u smeru ka Barseloni i Lionelu Mesiju, te je istakao da bi bilo veoma lepo da zaigra sa zemljakom.

– Istina je da je Barselona ogroman klub i sa Mesijem, još su veći. Bilo bi lepo igrati tamo, ali Juventus je takođe ogroman klub, veoma, sa velikom istorijom i velikim igračima. Ovde ima mnogo kvaliteta, čak za dva tima, a šansa da igrate sa Đanluiđijem Bufonom i Kristijanom Ronaldom čini ovaj klub još većim – rekao je Dibala.

Ipak, Argentinac ističe da bi voleo da produži ugovor sa Juventusom, ali za sada nema naznaka da će se to dogoditi.

– Za sada se ništa ne dešava. Imam još godinu i po dana ugovora, što nije mnogo vremena, ali razumem, jer svašta se desilo u poslednje vreme i to nije lako za klub. Ipak, drugi igrači su takođe potpisivali nove ugovore, tako da, čekam. Postoji mogućnost da se saradnja produži, ali to zavisi od Juventusa – kazao je Dibala.

Dibala je u Juventus stigao 2015. godine iz Palerma.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here