Privatna arhiva
Didi Džej

Pevačica Dijana Rokvić, alijas Didi Džej, ugostila je ekipu „Alo!“ u svom domu na Vračaru. Tom prilikom, sumirala je godinu u kojoj je postala mama, ali i otkrila šta sebi priželjkuje u ovoj, novoj.

– U mojoj kući ja sam najveće dete. Dajana je još uvek jako mala pa se ona ne računa – rekla nam je kroz smeh Dijana, pa nastavila:

– Uvek sam verovala u Deda Mraza, a verujem i danas. Kada sam bila mala, moj Deda Mraz je bio moj otac. Ostavljao bi mi poklone i slatkiše ispred ulaznih vrata, a onda bi se skrivao. Danas je moj suprug zadužen za ispunjenje svih mojih želja, a ne samo novogodišnjih – kaže Didi.

Iako je svuda u svetu 2020. godinu obeležila pandemija koronavirusa, za Didi je ona bila, kako kaže, izvrsna.

– Budući da sam pre šest meseci postala majka, privatno, ovo će mi zauvek ostati najlepša godina u životu. Što se karijere tiče, takođe nije bila loša. Snimila sam duet sa reperkom koja je u top pet u Americi i uskoro ćemo snimiti spot – kaže pevačica.

– Za svoje godine dosta toga sam ostvarila. Imam idealan brak, dete, zavidnu karijeru… Ponosna sam na sve to, ali naravno, volela bih da ostvarim još bolje rezultate u Americi, i u čitavom svetu. To je moj san – kaže ona.

Didi je vratila svoju devojačku liniju samo par meseci nakon porođaja, a kako kaže, za poseban sjaj koji poseduje, zaslužna je upravo njena ćerkica Dajana.

– Kažu da me je beba prolepšala, da izgledam bolje nego pre. Što se linije tiče, naporno treniram, trčim – priča pevačica i priznaje da za sada nema nameru da ponovo ostane u drugom stanju.

– Iskreno, nemam u planu jer nemam vremena za to. Želim da se posvetim karijeri, ali ako se desi, bože moj.

Didi je poznata kao pevačica koja kupuje samo skupu garderobu, a na njenom garderoberu pozavidele bi joj čak i mnoge svetske zvezde.

– Trenutno mi samo fali „Birkin“ torba od kroko kože. Imam narandžastu, sivu, uskoro mi stiže i roze, ali nemam tu od kroko kože – naglašava Dijana.

U svom garderoberu, kako kaže, ima krpica u vrednosti desetak stanova. Ipak, ne kaje se što nije, umesto u tašne i cipele, investirala u nekretnine.

– Dosta ulažem u garderobu, ali se ne kajem, jer to je šou biznis, to je neophodno ukoliko želite da se izdvojite. Pogotovo u Americi gde ja gradim karijeru – kaže  Didi.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here